Γεωργία Γάτσου: "απόλυτα συνειδητή η επιλογή μου να είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Σκύδρας με τον συνδυασμό «Νέα Πνοή»" | PellaNews

Γεωργία Γάτσου: "απόλυτα συνειδητή η επιλογή μου να είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Σκύδρας με τον συνδυασμό «Νέα Πνοή»"

Η Γεωργία Γάτσου θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος Σκύδρας με τον συνδυασμό του Κώστα Καρασαρλίδη και εξηγεί τους λόγους της επιλογής της: 

«Είναι απόλυτα συνειδητή η επιλογή μου να είμαι Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Σκύδρας με τον συνδυασμό «Νέα Πνοή», στο πλευρό του Κώστα Καρασαρλίδη, ο οποίος με τιμά ιδιαίτερα με την εμπιστοσύνη του. Με αίσθημα δικαίου, κοινωνικής ευθύνης, ανθρωπιάς και αλληλεγγύης συμμετέχω σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση για να δώσουμε όλοι μαζί νέα πνοή στον Δήμο μας. Με όρεξη και σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον, με γνώμονα την αλήθεια, την ευγένεια, την ανοιχτή επικοινωνία, αλλά και υπερασπιζόμενη αξίες, σας καλώ να με εμπιστευτείτε και σας ζητώ να μου δώσετε την ευκαιρία να αποτελέσω μια δυνατή φωνή στο αυριανό Δημοτικό Συμβούλιο, που θα προασπίζεται ισάξια τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Πεποίθησή μου αποτελεί το γεγονός ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση στην Ελλάδα και στον τόπο μας, θα γίνει καλύτερη, εάν νέοι και ικανοί άνθρωποι σηκώσουν ανάστημα και βγουν μπροστά για να την αλλάξουν».

Ποια είναι η Γεωργία Γάτσου

Η Γεωργία Γάτσου γεννήθηκε στις 9 Αυγούστου 1985 και μεγάλωσε στο Αρσένι του Δήμου Σκύδρας. Από το 2009 μένει στη Σκύδρα και είναι παντρεμένη με τον Μίμη Κωνσταντίνο, με τον οποίο έχουν αποκτήσει έναν γιο. Είναι άριστη πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση και Διαχείριση Εκπαιδευτικών Μονάδων του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου της Αθήνας, απ΄ όπου αποφοίτησε το 2018 με υποτροφία. Στο ίδιο Πανεπιστήμιο της προτάθηκε να εκπονήσει τη διδακτορική της διατριβή, για την οποία εργάζεται με ζήλο. Επίσης, παρακολουθεί ως σπουδάστρια το πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, όπως και το Επαγγελματικό Πρόγραμμα Ενδυνάμωσης στη Ψυχολογία, Συμβουλευτική & Προπονητική Ζωής στο ίδιο Πανεπιστήμιο, με έδρα τη Μυτιλήνη. Έχει εργαστεί ως εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε δημόσια δημοτικά σχολεία, αλλά και ως συνεργάτης γραμματειακής υποστήριξης σε πολιτικό γραφείο, ερχόμενη καθημερινά σε επαφή με τα προβλήματα και τις ανησυχίες των πολιτών. Διετέλεσε μέλος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου & 3ουΝηπιαγωγείου Σκύδρας, ενώ μέχρι και σήμερα είναι Ειδική Γραμματέας του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σκύδρας.