Γνωρίστε την ψυχολόγο Πετρούλα Ηλιάδου υποψήφια με την Νέα Πνοή! | PellaNews

Γνωρίστε την ψυχολόγο Πετρούλα Ηλιάδου υποψήφια με την Νέα Πνοή!

Αγαπητοί φίλοι & φίλες,

Λέγομαι Πετρούλα Ηλιάδου και επικοινωνώ μαζί σας για να σας ανακοινώσω την απόφασή μου να είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Σκύδρας στις εκλογές της 26ηςΜαΐου.

Γεννήθηκα το 1982 και μεγάλωσα στο Ριζό Σκύδρας. Προέρχομαι από αγροτική οικογένεια και οι γονείς μου είναι ο Ηλίας Ηλιάδης και η Δέσποινα Ηλιάδου. Ολοκληρώνοντας τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση σπούδασα Πολιτικές Επιστήμες στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Κυνηγώντας το όνειρό μου και ικανοποιώντας τη δίψα μου για εξέλιξη και μάθηση σπούδασα την επιστήμη της Ψυχολογίας στο North umbria University της Αγγλίας. Έπειτα απέκτησα τον μεταπτυχιακό μου τίτλο στη Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία στο The University of Edinburgh της Σκωτίας. Τέλος παρακολούθησα στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου το επιμορφωτικό πρόγραμμα Παιδοψυχολογία – Παιδοψυχιατρική.

Από το 2011 ζώ στη Σκύδρα και είμαι παντρεμένη με τον Ηλεκτρολόγο Μηχανικό & Μηχανικό Υπολογιστών, Θάνο Κατεβαίνη και μαζί έχουμε αποκτήσει δύο παιδιά.

Με την οικογένεια της και συγγενείς έξω από τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου

Η ψυχολόγος από το Ριζό, η οποία διαμένει εδώ και χρόνια στην Σκύδρα, κατεβαίνει για πρώτη φορά υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος και επιλέγει τον συνδυασμό “Νέα Πνοή” με επικεφαλή τον Κώστα Καρασαρλίδη.

"Η απόφασή μου αυτή δεν ήταν εύκολη και παρορμητική αλλά συνειδητοποιημένη" σημειώνει και προσθέτει ότι: "είναι υποχρέωση, για εμένα προσωπικά και ανάγκη, όσων μπορούν να βοηθήσουν τον τόπο τους να το προσπαθούν. Δικό μου κίνητρο είναι το ενδιαφέρον μου και η αγάπη μου για τον τόπο μου και τους ανθρώπους του".

Στην εξέδρα με τον επικεφαλή του συνδυασμού Κωνσταντίνο Καρασαρλίδη κατά την στιγμή της παρουσίασης της

Αφιερωμένη στην ψυχολογία υπογραμμίζει πως: "Είμαι ένας άνθρωπος αφιερωμένος στις κοινωνικές επιστήμες και έχω εκπαιδευτεί να “μπαίνω στα παπούτσια του άλλου”, να αφουγκράζομαι τις ανησυχίες και τα προβλήματα που υπάρχουν γύρω μου και επιθυμώ να προσφέρω ουσιαστικές λύσεις συμβάλλοντας στην εξέλιξη της τοπικής κοινωνίας μας. Με προσόντα μου την ομαδικότητα, το οργανωτικό πνεύμα, τον ηθικό τρόπο σκέψης, την αλληλεγγύη, τις γνώσεις, τη συνεργασία σας προσκαλώ να αγκαλιάσετε την υποψηφιότητά μου και να στηρίξετε τη προσπάθειά μου δίνοντάς μου την ευκαιρία να αγωνιστώ για τον τόπο μας".

Με συνυποψήφιες

Η Πετρούλα Ηλιάδου  είναι σίγουρη πως η ομάδα της Νέας Πνοής αποτελείται από ανθρώπους με εμπειρία, γνώση και θέληση που θα φέρουν μια νέα πνοή στον Δήμο Σκύδρας. "Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε τον δήμο μας και την καθημερινότητά μας με νέες ιδέες και πολύ δουλειά. Θα κάνουμε τα πάντα για να πέτυχουμε την αντιμετώπιση της καθημερινότητας και την αναβάθμιση της ζωής των πολίτων" δηλώνει αποφασισμένη. 

Ευχαριστεί τον υποψήφιο Δήμαρχο Κώστα Καρασαρλίδη για την εμπιστοσύνη του. "Με τιμά να αγωνιστώ και να προσφέρω στην τοπική αυτοδιοίκηση"!

Με τον σύζυγο της Θάνο Κατεβαίνη