Η Νατάσα Θεοδωρίδου αποκλειστικά στην ΠέλλαNews: «Είμαι χαρούμενη που θα τραγουδήσω στην Έδεσσα. Θέλω να αγκαλιάσει ο κόσμος τη συναυλία» | PellaNews

Η Νατάσα Θεοδωρίδου αποκλειστικά στην ΠέλλαNews: «Είμαι χαρούμενη που θα τραγουδήσω στην Έδεσσα. Θέλω να αγκαλιάσει ο κόσμος τη συναυλία»

Συνέντευξη: Κυριάκος Θεοδοσίου

"Όλα Καλοκαίρι" είναι το σύνθημα που  θα μας πουν αύριο το βράδυ στην Έδεσσα η Νατάσα Θεοδωρίδου με τον Γιώργο Παπαδόπουλο που έχοντας στην παρέα τους τον ηθοποιό Παντελή Καναράκη θα διασκεδάσουν το κοινό με τις διαχρονικές επιτυχίες τους στο Ανοιχτό Θέατρο Γαβαλιώτισσας.

Λίγες ώρες όμως πριν τη μοναδική βραδιά η αγαπημένη ερμηνεύτρια μιλά αποκλειστικά στην ΠέλλαNews και αποκαλύπτει όλα όσα θέλετε να μάθετε για τη μεγάλη συναυλία κι όχι μόνο!

- Αν είχαμε μια μηχανή του χρόνου και κάναμε ένα ταξίδι πίσω στα παιδικά σας χρόνια πως θα δούμε την μικρή Νατάσα; Θα την δούμε να τραγουδάει και να ονειρεύεται μια καριέρα στο τραγούδι ή αυτό προέκυψε μετά τις σπουδές στη δημοσιογραφία;

Όχι, δεν ονειρευόμουν καμία καριέρα στο τραγούδι, μόνο τραγουδούσα οπότε η ένδειξη ότι ίσως γίνω τραγουδίστρια ήταν αυτή. Ήμουν ένα χαρούμενο παιδί που είχα τη μουσική μέσα στη ζωή μου χωρίς όμως να ελπίζω σε κάτι πιο επαγγελματικό από αυτό που μπορεί ένα παιδί να κάνει εκείνη τη στιγμή.

- Στην αρχή της καριέρας σας δεχτήκατε "τρικλοποδιές" ή εμπόδια από συναδέλφους; Έχουμε ακούσει περιστατικά κατά τα οποία τραγουδιστές έκλειναν για παράδειγμα τα μικρόφωνα στους πρωτοεμφανιζόμενους.

Εγώ δεν είχα κανένα εμπόδιο. Είχα μια πάρα πολύ ωραία πορεία. Δεν έχω κανένα τέτοιο παράδειγμα να σας πω ούτε θυμάμαι κάποια αρνητική συμπεριφορά από συνάδελφο. Οι τραγουδιστές δεν είναι τέρατα, είναι κανονικοί άνθρωποι που ενδεχομένως στα πλαίσια του ανταγωνισμού να εκδηλώνουν κάποιες ανασφάλειες. Τέτοια πράγματα όμως μακριά από εμένα σα συμπεριφορές, αλλά δεν είχα και τέτοια παραδείγματα.

- Είστε από τις πιο επιτυχημένες ερμηνεύτριες με πορεία πολλών πολλών ετών. Πολλοί καλλιτέχνες που εμφανίζονται τώρα δεν έχουν διάρκεια. Τι μπορεί να φταίει γι' αυτό;

Αυτό είναι που εγώ δεν μπορώ να το απαντήσω και γενικά δεν μπορώ να απαντήσω σε κάτι τόσο θεωρητικό, ούτε στην αποτυχία ούτε στην επιτυχία κάποιου. Ο χρόνος δικαιώνει όλους μας και εμείς το πιο σωστό που έχουμε να κάνουμε είναι να ασχολούμαστε με τον εαυτό μας παρά με το τι κάνουν οι άλλοι. Τουλάχιστον αυτή είναι η δική μου κοσμοθεωρία και λογική. Ποτέ δεν ασχολήθηκα με το τι κάνουν οι άλλοι και γιατί παρά μόνο με τα δικά μου "θέλω" και τις δικές μου επιθυμίες οπότε δεν μπορώ να γνωρίζω γιατί κάποιος εμφανίζεται και σε 1-2 χρόνια εξαφανίζεται. Να σας πω και την αλήθεια δεν με αφορά, όπως λέει και το καινούργιο τραγούδι (γέλια).

- Δεδομένης της ποντιακής καταγωγής σας και της εμφάνισης που είχατε κάνει σε εκπομπή με ποντιακή στολή χορεύοντας παραδοσιακούς χορούς σκεφτήκατε ποτέ σε δίσκο σας να συμπεριλάβετε ποντιακό τραγούδι;

Μα καλά, που τη θυμήθηκες αυτή την εμφάνιση; Είναι 13 χρόνια πριν! Μετά λύπης μου θα σου πω ότι δεν τραγουδάω ποντιακά τραγούδια, ενώ καταλαβαίνω την ποντιακή διάλεκτο και χορεύω όλους τους ποντιακούς χορούς. Δεν αποκλείω κάποια στιγμή να γίνει αυτό που με ρωτάς, αλλά αυτή τη στιγμή όχι.

- Φέτος με σύνθημα "Όλα καλοκαίρι" κάνετε περιοδείες με δύο αγαπημένους σας φίλους τον Γιώργο Παπαδόπουλο και τον Παντελή Καναράκη. Φαντάζομαι ότι θα είναι σα να βρίσκεστε σε σχολική εκδρομή.

Παιδική χαρά ίσως ακόμη καλύτερα (γέλια)! Είναι ακριβώς όπως το είπες. Ο Παντελής είναι οικογένειά μου, καθώς είμαστε από το '91 φίλοι και συνεργάτες κάποιες φορές. Με το Γιώργο βρεθήκαμε πριν 4-5 χρόνια, αλλά δεθήκαμε πολύ τον τελευταίο χρόνο και περνάμε πάρα πολύ υπέροχες στιγμές, οπότε όπως καταλαβαίνετε όλα τα συστατικά οδηγούν στο να είναι μια ωραία περιοδεία με πολύ τραγούδι, αλλά και πολύ γέλιο. Για μένα πάντα είναι καταλυτικό το γέλιο και κυρίως για τον κόσμο που θα έρθει και θα περάσει 3 υπέροχες ώρες.

- Ο αυριανός (4/7) σταθμός της περιοδείας σας είναι η Έδεσσα, στην οποία κιόλας θα εμφανιστείτε για πρώτη φορά αν δεν κάνω λάθος. 

Δεν έχω έρθει ποτέ. Στο πρόσφατο παρελθόν πάντως σίγουρα δεν έχω έρθει. Κι έχω μια αγωνία. Θέλω να αγκαλιάσει ο κόσμος τη συναυλία μας πρωτίστως γιατί είναι μια πολύ ωραία συναυλία και δευτερευόντως, διότι είναι η πρώτη μου επαφή με το κοινό της Έδεσσας και θα ήθελα να στεφθεί με επιτυχία. Είμαι όμως και πολύ χαρούμενη, διότι πιστεύω πραγματικά ότι θα είναι κάτι πολύ ωραίο.

- Τι θα δει αύριο το κοινό στο Ανοιχτό Θέατρο Γαβαλιώτισσας; Δεδομένης και της συμμετοχής του κου Καναράκη εικάζω ότι θα δούμε ένα καλλιτεχνικό show σε σύνολο κι όχι απλά μια συναυλία.

Εγώ και ο Γιώργος θα ερμηνεύσουμε δικά μας τραγούδια που αγαπάει το κοινό, αλλά και άλλα τραγούδια. Ο Παντελής θα το διανθίσει όλο με πολύ γέλιο. Δεν θέλω να προδώσω αυτό που θα κάνουμε, αλλά ο Παντελής μας βρίσκει πάνω στη σκηνή και μας κάνει του αλατιού. Δεν μας αφήνει να πάρουμε αναπνοή από τα γέλια! Οπότε νομίζω ότι είναι ένα θέμα που τα συνδυάζει όλα μαζί. Για μένα η μουσική, το γέλιο και η ευχάριστη διάθεση είναι ένας υπέροχος συνδυασμός. Η μουσική μέσω της οποίας θα δημιουργηθούν εικόνες στο κοινό, αλλά και το γέλιο θα του προσφέρουν ανάταση ψυχής που δεν υπάρχει κάτι καλύτερο νομίζω.