"Νέα Πνοή" στο Δήμο Σκύδρας μ΄έναν παλιό κι έναν νέο! | PellaNews

"Νέα Πνοή" στο Δήμο Σκύδρας μ΄έναν παλιό κι έναν νέο!

Η ομάδα του Κώστα Καρασαρλίδη είναι στελεχωμένη, τόσο από παλιούς και έμπειρους, όσο και από νέους πολίτες αυτού του τόπου που επιθυμούν να ασχοληθούν με τα κοινά και να προσφέρουν στο Δήμο τους. 

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι ο Γιάννης Καϊτίδης, ο οποίος σε δηλώσεις του παραδέχτηκε ότι δεν χρειάστηκε να πει πολλές κουβέντες με τον επικεφαλή του συνδυασμού, παρά μόνο λίγες και ουσιαστικές και αποφάσισε άμεσα την συμμετοχή του στις εκλογές της 26ης Μαΐου. 

 

Γιάννης Καϊτίδης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

Ο νεαρός 22χρονος κατάγεται από την Σκύδρα και για πρώτη φορά θέτει τον εαυτό του ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο σημειώνοντας ότι πρωταρχικός του στόχος είναι η εκπροσώπηση των νέων στο δημοτικό συμβούλιο κάτι το οποίο, είναι αλήθεια, μέχρι σήμερα δεν έχει προηγούμενο!

Φρέσκες ιδέες,  λοιπόν από τον Ιωάννη Καϊτίδη και την Νέα Πνοή οι οποίες έρχονται να συναντηθούν με την εμπειρία και την βαθιά γνώση της λειτουργίας της αυτοδιοίκησης. 

 

Και ο λόγος, τώρα για τον Μηνά Στέλιο ο οποίος δεν θα είναι υπερβολή αν πούμε ότι ξέρει απ' έξω κι ανακατωτά το πως λειτουργεί μια δημοτική αρχή. Έχει διατελέσει αντιδήμαρχος σε όλα τα πόστα κι εκλέγεται ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια.

Τον κ. Μηνά, μάλιστα τον συνοδεύει κι ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό, εκλέγεται συνεχώς με τους νικητές και η επιλογή του ν' αλλάξει στρατόπεδο και να ακολουθήσει τον Κώστα Καρασαρλίδη στις εκλογές της 26ης Μαΐου ίσως είναι σημαδιακή.

Πάντως ο ίδιος δηλώνει με αυτοπεποίθηση ότι ο Δήμος Σκύδρας πρέπει να αλλάξει νοοτροπία και η μόνη λύση είναι αυτή της Νέας Πνοής με επικεφαλή τον Κών/νο Καρασαρλίδη. 

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Μηνάς Στέλιος