Ο λογιστής Σωτηριάδης Γεώργιος δηλώνει πως στοχεύει στην άδολη προσφορά προς τους συμπολίτες του! | PellaNews

Ο λογιστής Σωτηριάδης Γεώργιος δηλώνει πως στοχεύει στην άδολη προσφορά προς τους συμπολίτες του!

Μια "δυνατή" επιλογή στο ψηφοδέλτιο του Κώστα Καρασαρλίδη είναι ο λογιστής – φοροτεχνικός, Σωτηριάδης Γεώργιος από την Πετριά. Αναμφισβήτητα ο κ. Σωτηριάδης προσδίδει ακόμη μεγαλύτερο κύρος στον συνδυασμό ΝΕΑ ΠΝΟΗ στο Δήμο Σκύδρας επαληθεύοντας όσους λένε ότι η ΝΕΑ ΠΝΟΗ έχει ανθρώπους έτοιμους να δώσουν την μάχη της αυτοδιοίκησης φέρνοντας καλύτερες μέρες στους πολίτες ολόκληρου του Δήμου.

Με τον υπ. δήμαρχο Κων/νο Καρασαρλίδη

Ο Σωτηριάδης Γεώργιος στέλνει το δικό του μήνυμα:

«Αγαπητοί συνδημότες

Είμαι ο Γεώργιος Σωτηριάδης του Ιωάννη και της Καίτης. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Πετριά ζώντας τους πόνους και τους πόθους της αγροτικής ζωής. Σπούδασα στο ΤΕΙ Καβάλας στη σχολή Οικονομίας και Διοίκησης του Τμήματος Λογιστικής. Ζω και εργάζομαι στη Σκύδρα ασκώντας το επάγγελμα του Λογιστή-Φοροτεχνικού σε δικό μου γραφείο. Γνώμονας και βάση της ζωής μου είναι η αλληλεγγύη στους συνανθρώπους μου υπηρετώντας με σθένος, αξίες όπως η εργατικότητα, η τιμιότητα, η συνέπεια λόγων και έργων. Η συμμετοχή μου στα κοινά στοχεύει στην άδολη προσφορά στους συμπολίτες μου, με το συνδυασμό του Κώστα Καρασαρλίδη «ΝΕΑ ΠΝΟΗ» στο Δήμο Σκύδρας, ο οποίος με τιμά με την επιλογή του.

Η εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπο μου και στην ΝΕΑ ΠΝΟΗ με την ψήφο σας θα είναι μεγάλη τιμή για μένα και εγώ με την σειρά μου με υπευθυνότητα και εργατικότητα θα αγωνιστώ για το κοινό καλό όλων των δημοτών του δήμου μας.

Σας ευχαριστώ»

Για όσους θέλουν να επικοινωνήσουν με τον Λογιστή-Φοροτεχνικό μπορούν να το κάνουν στο Τηλ:6987599779 και Mail: gsotiriadis@hotmail.gr