Τηγανιά από φιλέτο

Υλικά 1/2 κιλό κρέας φιλέτο ή άλλο μαλακό κομμάτι 1/2 φλυτζάνι σάλτσα σόγιας 2 σκελίδες σκόρδο 1/3 φλυτζανιού ελαιόλαδο Λίγη ρίγανη, λίγο μαϊντανό Αλάτι και πιπέρι   Εκτέλεση Σε ειδική σακούλα τροφίμων βάλτε όλα τα υλικά -εκτός από το κρέας- και αναμείξτε καλά Κόψτε το κρέας σε μικρούς κύβους και ρίξτε το στη σακούλα Κλείστε καλά, αφήστε στο ψυγείο για 3-4 ώρες να μαριναριστεί Ζεστάνετε ένα τηγάνι -Καθαρίστε απαλά το κρέας από την μαρινάδα και ψήστε το στο τηγάνι, τουλάχιστον για 3-6 λεπτά, ανάλογα τα γούστα Αν δεν το τηγανίσετε πολύ θα είναι καλοψημένο απ'έξω και ροζέ από μέσα Σερβίρεται ζεστό με σαλάτα, ιδανικό για δίαιτες το καλοκαίρι!  

Κατηγορία

Tags

Τηγανιά

Ημ/νια δημοσίευσης

Παρασκευή, 13 Ιούλιος, 2018 - 03:00