Φωτεινή Αραμπατζή: η Διεπαγγελματική Οργάνωση Φέτας είναι γεγονός! | PellaNews

Φωτεινή Αραμπατζή: η Διεπαγγελματική Οργάνωση Φέτας είναι γεγονός!

Την σύσταση της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Φέτας ανήγγειλε μέσω της προσωπικής της σελίδας στο fb η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Φωτεινή Αραμπατζή, πριν από λίγη ώρα. 

Συγκεκριμένα η Σερραία υφυπουργός, αναρτώντας και σχετικές φωτογραφίες, έγραψε: 

Μία κεντρική προεκλογική δέσμευση της Νέας Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, υλοποιείται
σήμερα: η Δεπαγγελματική Οργάνωση Φέτας, που επί των ημερών του ΣΥΡΙΖΑ, έτεινε να εξελιχθεί σε σύγχρονο «Γεφύρι της Άρτας», είναι πλέον γεγονός, χάρις στην καθοριστική συμβολή του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων καθώς και ανθρώπων της παραγωγής, που προέταξαν το συλλογικό καλό.
Χάθηκαν πολύτιμος χρόνος και μεγάλες ευκαιρίες μέχρι τώρα, αυτό είναι αλήθεια, όμως ποτέ δεν είναι αργά. Αρκεί όλοι να συνειδητοποιήσουν ότι σήμερα δεν είναι το τέλος του ταξιδιού αλλά η αρχή του.
Η Διεπαγγελματική Οργάνωση της Φέτας εδραιώνεται σε γερά θεμέλια και έχει διακριτό ρόλο και ευρύ πεδίο δραστηριοποίησης στην κατεύθυνση επίτευξης
του κοινού μας στόχου: την αποτελεσματική προστασία του εμβληματικού αυτού προϊόντος και την διεύρυνση του μεριδίου της στις διεθνείς αγορές.
Εξυπακούεται, όμως, ότι χρειάζεται την ουσιαστική συμβολή και στήριξη όλων και βεβαίως να οργανωθεί και να εργαστεί κατά τα πρότυπα ανάλογων οργανώσεων σε ευρωπαϊκό επίπεδο, με επαγγελματισμό, σοβαρότητα και απόλυτη συναίσθηση της αποστολής της.