Φαντάσματα βλέπεις εσύ κα Δήμαρχε Σκύδρας! | PellaNews

Φαντάσματα βλέπεις εσύ κα Δήμαρχε Σκύδρας!

Του Γιώργου Σωμαράκη

Οι δημοσιογράφοι της Πέλλαnews και του pellanews.gr πάνω απ’ όλα έχουν άποψη και έχουν την ελευθερία να την διατυπώνουν χωρίς φόβο και πάθος. Και το κυριότερο είναι άτομα αυτής της κοινωνίας, είναι πολίτες της Πέλλας, συναναστρέφονται με τον κόσμο της Πέλλας και το μόνο που δεν έχουν στο μυαλό τους είναι να παραπλανήσουν τον συμπολίτη τους και τους αναγνώστες τους. 

Είστε πολύ «λίγη» και πολύ «μικρή» κα Δήμαρχε Σκύδρας, κα Ιγνατιάδου, δικηγόρε στο επάγγελμα να κατηγορείτε τους δημοσιογράφους της Πέλλαnews ότι παραπλανούν τους συμπολίτες τους όταν αποδεδειγμένα, με νούμερα και analytics  τους επιβραβεύουν καθημερινά ακολουθώντας τους στην ενημέρωση που παρέχουν. 

Για άλλη μια φορά διακρίνω τον τρόμο σας και την αγωνία σας να επιρρίψετε κάπου αλλού την ευθύνη όταν δεν σας βγαίνει μια επιλογή σας. 

Και πραγματικά αναρωτιέμαι ποιος βλέπει φαντάσματα. Αν είναι δυνατόν ένας Αντιπεριφερειάρχης να παραπλανήθηκε από τον τίτλο ενός site! Πόσο μάλλον ο πολύπειρος Ιορδάνης Τζαμτζής, ο οποίος ξέρει και να διαβάζει και να κρίνει. Ο τελευταίος άσχετος επί του θέματος που θα διαβάσει το δημοσίευμα του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας θα καταλάβει ότι απαντάει στα δικά σας γραφόμενα. Άλλωστε, ούτε τον αναζήτησαν οι δημοσιογράφοι της Πέλλαnews, ούτε του ζήτησαν σχόλιο. Εσείς καταφέρατε με την «εξυπνάδα» σας να τον προκαλέσετε. Το συμπέρασμα ότι η Πέλλαnews παραπλάνησε κόσμο και Αντιπεριφερειάρχη είναι δικό σας και με την ίδια ευκολία θα μπορούσαμε να πούμε ότι εσείς παραπλανείτε. Δεν θα το κάνω. Θα μείνω μόνο στα φαντάσματα και σας το επιστρέφω!

Επίσης κα Δήμαρχε, 60% πήρατε στις πρόσφατες εκλογές, μέχρι να φτάσετε το τέλειο, το 100% έχετε περιθώριο να διορθώσετε τις «γκάφες» σας! 

Και συγχαρητήρια για την συνεργασία που έχετε με την Αντιπεριφέρεια Πέλλας για το καλό της Σκύδρας. Εμείς είμαστε εδώ να την αναδεικνύουμε. 

Καλή επιτυχία στο έργο σας!

Όπως συνηθίζω καλώ και πάλι τους αναγνώστες να διαβάσουν τα δύο δημοσιεύματα, της Δημάρχου και του Αντιπεριφερειάρχη. Σας τα παραθέτω όπως αναρτήθηκαν στο pellanews.gr 

Δείτε εδώ
Δείτε κι εδώ

Όσο για το τελευταίο κείμενο της Δημάρχου Σκύδρας λέει τα εξής:

Το πρωί της Τετάρτης 20 Νοεμβρίου 2019, μέσω ανάρτησης μου στη σελίδα μου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ενημέρωσα τους συμπολίτες μου για την αμεσότητα της παρέμβασης συνεργείου του Δήμου Σκύδρας προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στο οδόστρωμα της ΠΕΟ εξ αιτίας των έντονων βροχοπτώσεων που ειχαν προηγηθεί, σημειώνοντας ότι ο δρόμος ανήκει στην αρμοδιότητα της Αντιπεριφερειας. Η αναφορά μου δεν είχε σε κάθε περίπτωση κανένα υπονοούμενο ή 'μπηχτη' όπως έσπευσε συγκεκριμένο μέσο ενημέρωσης ( Pella news) να την αναδημοσιεύει με τον παραπλανητικό τίτλο " Δήμαρχος Σκύδρας: Εργασίες με 'μπηχτη', στον Αντιπεριφερειάρχη".
Το νόημα και η ουσία των όσων ανέφερα είναι ότι ο Δήμος μας επεμβαίνει και δίνει λύσεις, όπου μπορεί, όταν μάλιστα πρόκειται για την προστασία και την ασφάλεια των συμπολιτών μας έστω κι αν η ενέργεια ή η επέμβαση δεν ανήκει στην αρμοδιότητα του. Αυτά τονισα, τίποτε λιγότερο τίποτε περισσότερο.
Ας πάψουν, λοιπόν, ορισμένοι, κατά την προσφιλή τους τακτική, να σπέρνουν ζιζάνια και να προκαταλαμβανουν με παραπλανητικούς τίτλους τους αναγνώστες και συμπολίτες μας.

Να σημειώσω παρακάτω τους τίτλους με τους οποίους παρουσίασαν ταυτόχρονα δύο άλλα μέσα ενημέρωσης τη συγκεκριμένη μου ανάρτηση και προσέξτε τη μεγάλη διαφορά της προσέγγισης και της ενημέρωσης:

1) " Επί ποδός" ο Δήμος Σκύδρας για να αντιμετωπίσει την κακοκαιρία.
2) Δήμος Σκύδρας: Άμεση επέμβαση για την αντιμετώπιση των προβλημάτων από την ισχυρή βροχόπτωση.

Μόνο το συγκεκριμένο μέσο βλέπει φαντάσματα!!!

Λοιπόν για να το ξεκαθαρίσω για ακόμη μια φορά: οι σχέσεις μας με την Αντιπεριφερεια Πέλλας, τόσο σε προσωπικό όσο και σε υπηρεσιακό επίπεδο είναι σχέσεις ευθύνης και συνεργασίας και ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΡΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΥΠΟΒΟΛΙΜΑΙΟ ΣΧΟΛΙΟ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ!
Πάντα είχα και έχω συνεργασια με τους Αντιπεριφερειαρχες Πέλλας, όπως είχα με τον κο Θεοδωρίδη, την κα Αηδονα και τώρα με τον κο Τζαμτζη.
Η Αντιπεριφερεια Πέλλας υλοποίησε και υλοποιεί έργα ευθύνης και αρμοδιότητας της σ όλη την επικράτεια της Περιφερειακής ενότητας Πέλλας, άρα και στη Σκύδρα, όπως και με προγραμματική σύμβαση υλοποιεί έργα αρμοδιότητας όλων των Δήμων, όπως και του Δήμου Σκύδρας.
Ποτέ δεν έκρυψα και από κανέναν ότι μας παραχωρήθηκαν τα μηχανήματα γκρέιντερ και μπουλντόζα της Αντιπεριφερειας και στη συγκεκριμένη δημοσίευση δεν το ανέφερα διότι από τις φωτογραφίες φαίνεται ότι εν προκειμένω εκτελούνταν εργασίες με το jcb του Δήμου μας.
Λυπάμαι που θα στεναχωρήσω το συγκεκριμένο μέσο ενημέρωσης;;; αλλά εμείς θα συνεχίσουμε τη συνεργασία μας μ όλους, όπως και με τον Αντιπεριφερειάρχη Πελλας κο Τζαμτζη, για το καλό και την πρόοδο του τόπου μας και θα κριθούμε από τους συμπολίτες μας για αυτό.

Εμείς ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΣΜΕ!!!