Τρέμει η εγγονή του Τσοχατζόπουλου από το «My Style Rocks» - Στο φως χυδαίες συνομιλίες της | PellaNews

Τρέμει η εγγονή του Τσοχατζόπουλου από το «My Style Rocks» - Στο φως χυδαίες συνομιλίες της

Με την επιστροφή του «My Style Rocks» θα γνωρίσουμε και την εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου, Κιάρα Μαρκέζη που θα τη δούμε ως παίκτρια.

Ο δημοσιογράφος Κυριάκος Θεοδοσίου φέρνει στο φως συνομιλίες της 20χρονης που μάλλον θα την κάνουν να… χάσει τον ύπνο της.

Η 20χρονη με ανάστημα που φτάνει το 1,80, κόρη του επιχειρηματία Αλέξανδρου Τσοχατζόπουλου, εκτός από φωτογενές μοντέλο έχει υπάρξει και ιδιαίτερα αυθόρμητη, έως και… αθυρόστομη.

Η εφημερίδα «ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ» αποκαλύπτει δημόσιες συνομιλίες της -τότε- 15χρονης Κιάρας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Εκεί, δεν ήταν λίγες οι φορές που η έφηβη Κιάρα, με όνομα Kiarakipozeraki, μπορεί να ξέφευγε λίγο και να… εκφραζόταν με τρόπου δεν αρμόζει σε ένα κορίτσι της ηλικίας της. Το μοντέλο, δε μπορούσε να συγκρατηθεί κι έτσι λέξεις και φράσεις όπως: «που….», «μαλ….» και «σε γα…. πέντε μαύροι» έδιναν και έπαιρναν ως απαντήσεις σε μηνύματα που λάμβανε κατά καιρούς, σαν να έγραφε «Καλημέρα». Άλλωστε οι έφηβοι είθισται να είναι ατίθασοι και αυθόρμητοι. Η Κιάρα βέβαια ήταν λίγο παραπάνω.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η απάντηση που έδωσε σε ένα ανώνυμο μήνυμα το οποίο αναφερόταν στον παππού της, Άκη Τσοχατζόπουλο με υβριστικό χαρακτηρισμό και δείχνει την αδυναμία που έχει στον παππού της.

Η Κιάρα έγραψε στον άγνωστο συντάκτη: «Καλά ρε μα…., κοίτα λίγο τη δική σου οικογένεια. Γιατί δεν κοιτάς τη μάνα σου που είναι σχεδόν ετοιμοθάνατη από τα ναρκωτικά και από το πολύ γα… στα πορνεία;», ενώ συνέχισε: «Δε θα
κάτσω να ασχοληθώ μαζί σου, ξέρεις που τη βάζω τη γνώμη σου».

Έτσι, φαίνεται πως η Κιάρα έχει ιδιαίτερη αγάπη στον παππού της και προσβλήθηκε με τον υβριστικό χαρακτηρισμό που έγραψαν στο προφίλ της για αυτόν, όπως κάθε εγγονή. Μάλιστα, για τη σχέση αγάπης που έχει με τον Άκη Τσοχατζόπουλο έχει αναφέρει σε συνέντευξή της: «Αγαπώ πολύ τον παππού μου και τον συμβουλεύομαι σε κάθε μου βήμα. Με στηρίζει ψυχολογικά και ξέρω ότι θέλει μόνο το καλό μου. Είναι πάντα δίπλα μου, ό,τι κι αν γίνει».

Δείτε τις συνομιλίες: