Αυγενάκης: «Όμηροι του Υπουργείου Μεταφορών χιλιάδες υποψήφιοι οδηγοί και εκπαιδευτές» | PellaNews

Αυγενάκης: «Όμηροι του Υπουργείου Μεταφορών χιλιάδες υποψήφιοι οδηγοί και εκπαιδευτές»

Δήλωση Γραμματέα Π.Ε. Ν.Δ. - Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη για τη διεξαγωγή των εξετάσεων χορήγησης διπλωμάτων οδήγησης:

«Όμηροι της διένεξης ανάμεσα στην ηγεσία του Υπουργείου Μεταφορών και των εξεταστών βρίσκονται για μία ακόμα φορά χιλιάδες υποψήφιοι οδηγοί και οιεκπαιδευτές τους.

Εδώ και ένα μήνα εξαιτίας της μη διεξαγωγής των εξετάσεων 3.000 υποψήφιοι οδηγοί στην Κρήτηβρίσκονται σε αναμονή, ενώ μόνο στο Ηράκλειοο αριθμός τους ξεπερνά τους 1.500!Το ζήτημα έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις, καθώς συνολικά μιλάμε για 30.000 υποψήφιους οδηγούςπανελλαδικά.

Σε αδιέξοδο μαζί με τους υποψηφίους και οι εκπαιδευτές τους, που έχουν ουσιαστικά μείνει χωρίς δουλειάαντιμετωπίζοντας σοβαρά οικονομικά προβλήματα, καθώς κατά το τελευταίο διάστημακαταγράφουν μόνο ζημίες και μηδενικά έσοδα.

Οι ανερμάτιστες πολιτικές της Κυβέρνησης συνεχίζονται εις βάρος των πολιτών με το Υπουργείο να μη δείχνει καμία διάθεση επίλυσης του προβλήματος επιμένοντας εμμονικά στην περικοπή του επιδόματος που λαμβάνουν οι εξεταστές του Υπουργείου, χωρίς να  ενδιαφέρεται για τις εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που χάνουν τα δημόσια ταμεία από την μη διεξαγωγή εξετάσεων και την ατελείωτη ταλαιπωρία υποψηφίων και επαγγελματιών».