Τα ονόματα που έχουν αυξημένες πιθανότητες να βρεθούν στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στην Πέλλα | PellaNews

Τα ονόματα που έχουν αυξημένες πιθανότητες να βρεθούν στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στην Πέλλα

Καρασμάνης και Ζέρζης μαζί σε εκδήλωση. Πολλές πιθανότητες να είναι "μαζί" και στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Πέλλα!

Με την εκλογική αναμέτρηση των εθνικών εκλογών να αποτελεί ένα συνεχές σενάριο για τη διεξαγωγή τους και με όλα όσα εξυφαίνονται στα στρατόπεδα που θα συμμετέχουν, ανάλογα και με τις δημοσκοπήσεις που «μετρούν» δυνάμεις και δυναμικές, δεν θα μπορούσε να λείψει και η σεναριολογία για τα ονόματα που θα αποτελέσουν τους εκλεκτούς των ψηφοδελτίων των κομμάτων. Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν μία «εν δυνάμει κυβέρνηση» της Ν.Δ. και Πρωθυπουργό τον Πρόεδρο της Κυριάκο Μητσοτάκη. Οπότε, η ονοματολογία στη γαλάζια παράταξη έχει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον, σε σχέση με άλλες πολιτικές δυνάμεις, ακόμη και του κόμματος που βρίσκεται στην κυβέρνηση της χώρας(ΣΥΡΙΖΑ). 

Όσον αφορά τον Νομό Πέλλας οι «μνηστήρες» που περιμένουν με αγωνία να δουν εάν θα συμπεριλαμβάνονται στη λίστα των υποψηφίων δεν είναι λίγοι, αλλά ουσιαστικά αυτό που πρέπει να προσεχθεί είναι οι περισσότερες πιθανότητες που υπάρχουν, για το ποιοι μπορεί να είναι οι επικρατέστεροι. Βέβαια ακόμη και στην περίπτωση αυτή αυτός που στο τέλος θα επιλέξει ή ήδη σκέφτεται ποιοι θα συμπεριληφθούν δεν είναι άλλος από τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη. 

Πληροφορίες της ΠΕΛΛΑNEWS κάνουν λόγο για ορισμένα πρόσωπα που στην κούρσα αυτή είναι τα επικρατέστερα. Δύο εξ αυτών, ο νυν Βουλευτής Γιώργος Καρασμάνης και ο πρώην Βουλευτής και νυν μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Διονύσης Σταμενίτης είναι οι «παλιές καραβάνες» που φαίνεται ότι κρατούν καλά τις δύο θέσεις του ψηφοδελτίου. Από εκεί και πέρα, όσον αφορά την περιοχή των Γιαννιτσών, τα ονόματα του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου της πόλης Στάθη Φουντουκίδη, αυτό του Προέδρου της ΕΠΣ Πέλλας Αστέριου Αντωνίου και όσον αφορά το γυναικείο φύλλο η Ειρήνη Χατζοπούλου φαίνεται να βρίσκονται σε μια «πρώτη γραμμή» αναμονής και πιθανοτήτων να είναι «μέσα» στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο της Πέλλας. 

 

 

Από την περιοχή της Σκύδρας το όνομα του Περιφερειακού Συμβούλου Γιάννη Ανδρίτσου παίζει δυνατά για το ψηφοδέλτιο, ενώ κοντά σ’ αυτό, όπως αναφέρεται από γνωρίζοντες τα πράγματα στον χώρο, είναι ο Θοδωρής Δεληγιάννης, από την περιοχή του Δροσερού. Βέβαια από τον Δήμο Σκύδρας προέρχεται και ο περιφερειακός σύμβουλος, κ. Βασιλειάδης του οποίου το όνομα κυκλοφορεί κι αυτό στα γραφεία της Πειραιώς.

Στην Αριδαία και ειδικά το τελευταίο χρονικό διάστημα «πρώτος παίκτης» σημειώνεται(ή ακόμη και τονίζεται)ότι είναι ο Περιφερειακός Σύμβουλος Πέτρος Ζέρζης, που έχει διατελέσει και Δήμαρχος Αριδαίας και έχει κτίσει όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα ένα δυναμικό προφίλ, που τον φέρνει πολύ κοντά στις επιλογές Μητσοτάκη για το «πελλιώτικο» ψηφοδέλτιο. Από κοντά, στην πληροφόρηση του pellanews.gr, μπαίνουν η Γεσθημανή Πασχαλίδου, όσον αφορά την γυναικεία παρουσία του ψηφοδελτίου, όπως και ο Γιώργος Γκλαβάκης, υιός του πρώην Ευρωβουλευτή Γιάννη Γκλαβάκη. 

Μεγάλος ο πονοκέφαλος για όλους με το 2019, έτος εκλογών να θυμίζει τραπέζι από καζίνο με μοίρασμα τράπουλας. Πρέπει να είναι πολύ μάγκας ο "κρουπιέρης"!