Γιατί έχασε ένα εκατ. ευρώ ο ΠΑΟΚ από τη μεταγραφή Πρίγιοβιτς | PellaNews

Γιατί έχασε ένα εκατ. ευρώ ο ΠΑΟΚ από τη μεταγραφή Πρίγιοβιτς

Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς - ΠΑΟΚ: Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς είναι και επίσημα παίκτης της Αλ Ιτιχάν, η οποία του προσέφερε «αστρονομικό» συμβόλαιο και ήρθε σε συμφωνία με τον πρώην άσο του ΠΑΟΚ.

Οι Άραβες έσπασαν τη ρήτρα μεταπώλησης του «Πρίγιο», ύψους 10 εκατ. ευρώ, και απέκτησαν τον διεθνή άσο, ανακοινώνοντας επίσημα τη συμφωνία σήμερα.

Πάντως, ο ΠΑΟΚ δεν θα καρπωθεί ολόκληρο το ποσό των 10 εκατομμυρίων, αφού το ένα από αυτά θα καταλήξει στη Λέγκια Βαρσοβίας. Η πολωνική ομάδα διατηρούσε ποσοστό μεταπώλησης 10% από την πώληση του Πρίγιοβιτς στον Δικέφαλο το 2017.

Σε επικοινωνία που είχε με τον Πολωνό δημοσιογράφο, Πιότρ Κοζμίνσκι, ο Σέρβος άσος εξέφρασε τη χαρά του που βοήθησε και τη Λέγκια με τα χρήματα της μεταγραφής του, καθώς η πολωνική ομάδα αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.

«Είναι ωραίο που από την μεταγραφή μου βοήθησα και την Λέγκια. Ξέρω ότι το κλαμπ βρίσκεται σε μια δύσκολη οικονομική κατάσταση και γι΄αυτό χαίρομαι περισσότερο στην παρούσα φάση καθώς μπόρεσα και βοήθησα. Χαιρετισμούς στους οπαδούς και σε όλη την Λέγκια», είπε ο Πρίγιοβιτς.

πηγή:sportdog.gr