Περνάει ιατρικά στο Ντουμπάι ο Πρίγιοβιτς! | PellaNews

Περνάει ιατρικά στο Ντουμπάι ο Πρίγιοβιτς!

O Σέρβος επιθετικός του Δικεφάλου μετά την... μυθική πρόταση που δέχθηκε από τους Σαουδάραβες, εξασφάλισε άδεια από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ταξίδεψε στο Ντουμπάι, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, αλλά και να μπει στις τελικές διαπραγματεύσεις με τους ανθρώπους της Αλ Ιτιχάντ.

Η μεταγραφική υπόθεση του Σέρβου επιθετικού, ωστόσο, εξελίσσεται σε.. θρίλερ αφού όλα εξαρτώνται από τον τρόπο με τον οποίο θα καταβάλει το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ στον ΠΑΟΚ η Αλ Ιτιχάντ, καθώς για να «σπάσει» η ρήτρα αγοράς του 28χρονου επιθετικού θα πρέπει να καταβληθεί ολόκληρο το ποσό.

Σε περίπτωση που οι Σαουδάραβες προτείνουν στον Δικέφαλο την καταβολή των 10 εκατομμυρίων  σε δόσεις, δίνουν το δικαίωμα στον ΠΑΟΚ να αρνηθεί την πρότασή τους, την στιγμή που στο στρατόπεδο των «ασπρόμαυρων», περιμένουν την Τρίτη τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να έχει συζήτηση με τον Ιβάν Σαββίδη.

Από την πλευρά του ο Σέρβος επιθετικός του ΠΑΟΚ, έχει δελεαστεί από την εξωπραγματική πρόταση της Αλ Ιτιχάντ, που του προσφέρει 25 εκατομμύρια ευρώ για συμβόλαιο 4,5 ετών, με αποτέλεσμα να πιέζει από την πλευρά του για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, όμως όλα θα εξαρτηθούν από το ραντεβού, που θα έχει με τον ισχυρό άνδρα του Δικεφάλου.

πηγή:sdna.gr