Έξι μετάλλια ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών στα ¨Δανιόλεια 2018¨ | PellaNews

Έξι μετάλλια ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών στα ¨Δανιόλεια 2018¨

Το Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου, διοργανώθηκαν από τον Όμιλο Φίλων Θαλάσσης οι κωπηλατικοί αγώνες «Δανιόλεια 2018», προς τιμήν του Πλωτάρχη του Πολεμικού Ναυτικού Αντωνίου Δανιόλου. Στους αγώνεςπήραν μέρος 9 Ναυτικοί όμιλοι από Θεσσαλονίκη, Γιαννιτσά, Κατερίνη, Σέρρες, Κέρκυρα, Μυτιλήνη και Καστοριά, με σημαντικό αριθμό αθλητών και αθλητριών όλων των ηλικιών.

Ο καιρός αν και αρχικά δεν ήταν καλός, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν οι αγώνες με μια ώρα καθυστέρηση, στη συνέχεια ‘κάλμαρε’ και επέτρεψε στα 70 περίπου πληρώματα να αγωνιστούν στο νερό και να προσφέρουν όμορφες στιγμές στους παρευρισκόμενους θεατές. 

Ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών, συμμετείχε με 8αθλητές και αθλήτριες σε 7 πληρώματα και κατέκτησετρία χρυσά,δύο ασημένια και ένα χάλκινο μετάλλια, καθώς και μια τέταρτη θέση.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των πληρωμάτων είναι τα εξής:

Χρυσά μετάλλια

• Αννέτα Αρετάκη- Βαγγελιώ Φράγκουδίκωπο κορασίδων.

• Γεωργία Μπαλλή – Δάφνη Μπαλλήδιπλό σκιφκορασίδων.

• Αννέτα Αρετάκη - Βαγγελιώ Φράγκου - Γεωργία Μπαλλή – Δάφνη Μπαλλήτετραπλό σκιφνεανίδων

 

Ασημένια 

• Κώστας Μουζενίδης-Λεωνίδηςσκιφ ανδρών.

• Πέτρος Τσιαπάνηςσκιφ παίδων.

 

Χάλκινο

• Λάζαρος Φράγκος – Αγάθωνας Σταυρακάκηςδιπλόσκιφπαίδων αρχ.

 

4η θέση

• Πέτρος Τσιαπάνηςσκιφεφήβων.

Την αποστολή συνόδευσαν οιΘέμης Νομίδηςκαι Γιώργος Μαξούρης εκ μέρους της διοίκησηςκαι ο προπονητής  Σπύρος Ασπρογέρακας και η βοηθός του, Ειρήνη Μισιροπούλου.Στους αγώνες παραβρέθηκαν ακόμη  και αρκετοί γονείς στηρίζοντας τις προσπάθειες των παιδιών που αγωνίστηκαν .

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών συγχαίρει τους προπονητές, τους αθλητές και τις αθλήτριές του για την εξαιρετική παρουσία τους στους αγώνες, τον Όμιλο Φίλων Θαλάσσης για την άψογη διεξαγωγή των αγώνων, καθώς και τον Σταύρο Τσαλικίδη που για άλλη μια φορά βοήθησε στη μεταφορά των σκαφών.

 

Το Τμήμα Κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών δέχεται νέους αθλητές και αθλήτριες ηλικίας 12 ετών και άνω κάθε Τρίτη, Πέμπτη στις 15:00 και Σάββατο στις 09.00 στις εγκαταστάσεις του στον Λουδία. Πληροφορίες: κ. Γεώργιος Μαξούρης 6971556518