Πάλεψαν στη λάσπη!! | PellaNews

Πάλεψαν στη λάσπη!!

Σε έναν αγώνα που έμοιαζε περισσότερο με λασπομαχία παρά με ποδοσφαιρική αναμέτρηση ο Α.Σ Γιαννιτσών νίκησε 2-1 τον Αλμωπό Αριδαίας. Ο αγώνας διεξήχθει κάτω από καταρακτώδη βροχή που δυσκόλευε τις προσπάθειες των δύο ομάδων. 

Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στην ανάμετρηση αλλά ο Α.Σ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορτο 22ο λεπτό με τον Πέλκα ύστερα από αδράνεια της  άμυνας του Αλμωπού. Μάλιστα ο Α.Σ διπλασίασε τα τερματα του πριν την λήξη του ημιχρόνου με τον Παντεκίδη που έκανε το 2-0, δίνοντας ισχυρό προβάδισμα στην ομάδα του. 

Στο Β ημίχρονο ο Αλμωπός μπήκε αποφάσμενος να πιέσει και να δικδικήσει ένα θετικο αποτέλεσμα, μάλιστα ο Λάζος Ελευθερίαδης έκανε το 2-1 στα μέσα το δευτέρου ημιχρόνου βάζοντας την ομάδα της Αριδαίας στη διεκδίκιση ενός θετικού αποτελέσματος. Ο Γιώργος Τυριακίδης προσπάθησε να "φρεσκαρει" την ομαδα του και ανέβασε την πίεση στην αντίπαλη περιοχή.  Από την άλλη πλευρά οι παίκτες του Α.Σ προσπάθησαν να βάλουν και 3ο γκολ κυρίως με αντεπιθέσεις χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες. Ωστόσο ο Κώστας Σαμαρόπουλος σταματούσε κάθε επιθετική προσπάθεια των γηπεδούχων ενώ με το δυνατό του σουτ έβγαζε την ομαδα του μπροστά, απειλόντας τους αντιπάλους.

Παρά τις ευκαιρίες των δύο ομάδων κανένας δεν κατάφερε να σκοράρει μεχρι το τέλος της αναμέτρησης, με το σκορ να μένει στο 2-1.