Το "τελευταίο" χειροκρότημα!! | PellaNews

Το "τελευταίο" χειροκρότημα!!

Την ευκαιρία να χειροκροτήσουν τους παίκτες και τον προπονητή του Αλμωπού θα έχουν οι φίλαθλοι της Αριδαίας την Κυριακή στις 6 το απόγευμα. 

Ο Αλμωπός θα δώσει τον τελευταίο του φιλικό αγώνα με τον Εθνικό Κατερίνης και με τον τρόπο αυτό θα κλείσει η φετινή αγωνιστική σεζόν, που αφήνει μια γλυκοπικρη γεύση στη διοίκηση αλλά και στους φιλάθλους της ομάδος. 

Το σίγουρο είναι πως ο Γιώργος Τυριάκίδης κατάφερε να δημιουργίσει μια ανταγωνιστική ομάδα, η οποία πάλεψε ολους τους αγώνες στα ίσα, κάτι που αναγνωρίζουν όλες οι αντίπαλες ομάδες. Μάλιστα το σύνολο του έμπειρου και καταξιωμένου Σκυδραίου προπονητή κατάφερε να φέρει και τον κόσμο στο γήπεδο, ένδεικτικά στον αγώνα με τον Εδεσσαϊκό το γήπεδο ήταν γεμάτο.

Άλλωστε ο προπονητής του Αλμωπού συμπληρώνει  τέσσερα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στον πάγκο του Αλμωπου και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει να καθοδηγεί την ομάδα και την επόμενη σεζόν, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες τρέχει και ο μεταγραφικός σχεδιασμός. Τέλος ο Γιώργος Τυριακίδης κατόρθωσε να αναδείξει νέους ποδοσφαιριστές δίονοντας τους χρόνο συμμετοχής.