Γιώργος Αποστολίδης: Ο ΦΟΑ θα διαφημίσει την Αλμωπία με τον καλύτερο τρόπο!! | PellaNews

Γιώργος Αποστολίδης: Ο ΦΟΑ θα διαφημίσει την Αλμωπία με τον καλύτερο τρόπο!!

Ο πρόεδρος του ΦΟΑ, μετά από μια επιτυχημένη χρονιά για την μπασκετική ομάδα της Αριδαίας ανοίγει τα χαρτιά του στην Πέλλα news και στον Στέφανο Μίντζα. Ο Γιώργος Αποστολίδης μιλάει για την περσινή χρονιά, την προσπάθεια που γίνεται αλλά και παρουσιάζει τους στόχους της ομάδας.

Στην αρχική του τοποθέτηση για τη χρονιά που έφυγε:

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω καταρχάς για το ενδιαφέρον που δείχνετε για το Σύλλογό μας. Η υπερηφάνεια για αυτά τα παιδιά νομίζω είναι το κυρίαρχο συναίσθημα, καθώς κάτω από αντίξοες συνθήκες και θυσιάζοντας πολύ από τον ελεύθερο χρόνο τους, κατάφεραν να κατακτήσουν το Πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ μετά από 22 χρόνια και να κερδίσουν την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Να υπενθυμίσω ότι φέτος κατέκτησε το Πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ και η παιδική ομάδα του Φ.Ο. Αριδαίας, οπότε η ικανοποίηση γίνεται ακόμα μεγαλύτερη, καθώς βλέπουμε το πλάνο που σχεδιάσαμε πριν τρία χρόνια με τους συνεργάτες μου στη διοίκηση και τους προπονητές των τμημάτων, να υλοποιείται με τον ιδανικότερο τρόπο. 

Για τη νέα σεζόν 

Πλέον όμως έχουμε αφήσει τους πανηγυρισμούς και τη χαρά πίσω μας και έχουμε ξεκινήσει το σχεδιασμό της νέας χρονιάς, τόσο για την ανδρική ομάδα και τη συμμετοχή της στη Γ’ Εθνική, όσο και για τη λειτουργία ολόκληρου του τμήματος μπάσκετ. Το πρώτο μας μέλημα ήταν να συζητήσουμε και να εξασφαλίσουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τους παίκτες που οδήγησαν την ομάδα σε αυτή τη μεγάλη επιτυχία, κάτι που καταφέραμε και είμαστε πολύ χαρούμενοι, καθώς πιστεύουμε σε αυτά τα παιδιά και στις δυνατότητές τους. Έπειτα, μαζί με τον προπονητή της ομάδας, τον Παναγιώτη Βάτση, συζητήσαμε για τον τρόπο που πρέπει να ενισχυθεί η ομάδα, ώστε να είναι ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

 

Για την ενίσχυση της ομάδος

 Ήδη έχουμε αποκτήσει τον Νίκο Γεωργάκη από τη ΧΑΝΘ, ένα σέντερ επιπέδου Β’ Εθνικής, τον Γιώργο Πονόπουλο από το Φίλιππο Βέροιας, ομάδα Β’ Εθνικής, ο οποίος είναι νεαρός γκαρντ με μεγάλα αθλητικά προσόντα και τεράστια διάθεση για να παίξει μπάσκετ και τον Συμεών Παπαδόπουλο, πλέυ μέικερ από τον Εύαθλο Πολυκάστρου, που ξέρει πάρα πολύ καλά το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, καθώς πρωταγωνιστούσε στην ομάδα του τα τέσσερα τελευταία χρόνια. Ίσως μέχρι τα τέλη Αυγούστου να ανακοινωθεί κι ακόμα μία μεταγραφή, την οποία εξετάζουμε πολύ προσεκτικά. 

Για τον κόσμο της Αλμωπίας

Σε όλη αυτή την προσπάθεια έχουμε μαζί μας τον κόσμο της Αλμωπίας, τον οποίο θέλω να ευχαριστήσω για ακόμα μία φορά δημόσια, που με κάθε τρόπο δείχνει το ενδιαφέρον και τη στήριξη στον Φ.Ο.Α.. Βέβαια τα έξοδα της φετινής χρονιάς θα είναι υπερδιπλάσια από τις προηγούμενες αλλά είμαστε αισιόδοξοι πως με την ομάδα που θα δημιουργήσουμε, θα έρθει ο κόσμος στο γήπεδο, θα του δώσουμε πολλές χαρές και θα στηρίξει την προσπάθειά μας.