Ο Σερραίος πρωταγωνιστής του Αλμωπού | PellaNews

Ο Σερραίος πρωταγωνιστής του Αλμωπού

Ο Αλέξης Μεντής έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο pellanews και στον Στέφανο Μίντζα.  Ο 25χρονός ποδοσφαιριστής μίλησε για την ποδοσφαιρική του πορεία, τον Αλμωπό αλλά και αποκάλυψε τους στόχους του.

Ο Σερραίος ποδοσφαιριστής είναι τα τελευταία δυο χρόνια εκ των βασικών παικτών του Αλμωπού μετρώντας 54 συμμετοχές και 10 γκολ, δίνοντας σημαντική βοήθεια στην ομάδα της Αριδαίας.

Για την ποδοσφαιρική του πορεία μας είπε:

Ξεκίνησα το ποδόσφαιρο σε ηλικία 6 χρονών σε ποδοσφαιρικές ακαδημίες στο Σιδηρόκαστρο. Σε ηλικία 12 χρονών πήγα στις ακαδημίες του Πανσερραίικου μεχρί τα 18 μου, όταν και μεταπήδησα στην κ20.

Μετά πήγα στην κ-20 του Εθνικού Γαζώρου στη Β εθνική. Στα 19 μου και έγινα επαγγελματίας και έπαιξα στα 2 τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος στην Β εθνική με την φανέλα του Εθνικού. Την επόμενη χρονιά το πρώτο εξάμηνο αγωνίστηκα στον Γαζωρό και το δεύτερο στον Εθνικού Σιδηροκάστρου στη Γ εθνική. Μετά από εκει και πείρα έπαιξα σε αρκετές ομάδες Γ Εθνικής όπως το Βυζαντινό Κοκκινοχώματος και ο Απόλλων Παραλίμνιου.

Για τα δύο χρόνια στον Αλμωπό

Στον Αλμωπό ήρθα εντελώς ξαφνικά και ενώ ήταν να κλείσω σε άλλη ομάδα. Η επιλογή μου αυτή αποδείχθηκε όμως πολύ καλή γιατί με βοήθησε να αναδειχθώ περισσοτερο ποδοσφαιρικά αλλά και να κάνω ένα καλό όνομα. Βέβαια θεωρώ πως βοήθησα και εγώ την ομάδα αυτά τα δύο χρόνια, καθώς σε κάθε αγώνα έδινα πάντα τον καλύτερο μου εαυτό. Γενικά αυτά τα δυο χρόνια ήταν πολύ παραγωγικά για έμενα και είμαι πολύ χαρούμενος από την παρουσία μου στην ομάδα. Εκτός όμως από το αγωνιστικό στον Αλμωπό υπάρχει ένα πολύ καλό και οικογενειακό κλίμα, έκανα πολλούς φίλους που πιστεύω ότι θα κρατήσουμε επαφές και μετά το περασμά μου από εδώ, όπως βέβαια έχω καλές σχέσεις και με το προπονητικό τιμ αλλά και την διοίκηση. Θεωρώ πως έχουμε με ολους στην ομάδα εκτός από επαγγελματικές και φιλικές σχέσεις.

Για τους στοχους του:

 Στόχος μου την επόμενη χρονία είναι να κάνω ένα βήμα παραπάνω και να παίξω σε μεγαλύτερη κατηγορία. Κάθε ποδοσφαιριστής πρέπει να κοιτάζει ψηλά ωστε να μπορεί να εξελλίσεται και να μην μένει στατικός. Βέβαια αν δεν ευωδοθεί κάποια συνεργασία με ομάδα υψηλοτερης κατηγορίας και παραμείνω στη Γ τον πρώτο λόγο θα έχει ο Αλμωπός.

Τέλος κάνοντας ένα σχόλιο για τον Αλέξη Μεντή έχουμε να πούμε πως είναι ένας από τους πιο γνωστούς ποδοσφαιριστές στην πόλη των Σερρών.