Χρήστος Ελευθεριάδης: «Αγαπώ τον τόπο μου, θέλω να συνδυάσω το ποδόσφαιρο με την επιχειρηματικότητα» | PellaNews

Χρήστος Ελευθεριάδης: «Αγαπώ τον τόπο μου, θέλω να συνδυάσω το ποδόσφαιρο με την επιχειρηματικότητα»

Ο περσινός πρώτος σκόρερ της Football league–με καταγωγή από την Υδραία Αλμωπίας-μιλάει στην Πελλαnews και στον Στέφανο Μίντζα για την ποδοσφαιρική του πορεία, τον Αλμωπό, τον αδερφό του Λάζαρο αλλά και τη νέα του επιχειρηματική δραστηριότητα. 

O 27χρονός επιθετικός μετά από τρία χρόνια στην Πάτρα, όπου με τη φανέλα της Παναχαϊκής βγήκε δύο φορές πρώτος σκόρερ- μετακομίζει φέτος στον ΠΑΣ Γιάννενα, ανοίγοντας νέα σελίδα. 

Για την Παναχαϊκή μας είπε:

Η Παναχαϊκή με βοήθησε πολύ  να εξελιχθώ αγωνιστικά και αυτό φαίνεται στους αριθμούς σε 3 χρόνια αναδείχθηκα 2 φορές πρώτος σκόρερ κατηγορίας Γ και Β εθνικής !
Σίγουρα ένιωσα μεγάλη χαρά και ικανοποίηση για τους κόπους όλης της σεζόν ,καθώς προήλθε από μεγάλη προσπάθεια ! 

Για την νέα πρόκληση στην καρίερα του με τον ΠΑΣ Γιάννενα

Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ μετά από πολλά χρόνια υποβιβάστηκε, στόχος όλων και δικός μου είναι η επάνοδος στην Α εθνική, θα κάνω τα πάντα για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της! 

Για τους φιλάθλους του ΠΑΣ

Μου αρέσει να ζω με την πίεση, ο κόσμος δεν με αγχώνει. Μια ομάδα με κόσμο σου δίνει έξτρα κίνητρα! 

Για τις ομάδες του Νομού Πέλλας

Οι ομάδες του Νόμου μας έχουν γράψει την δική τους ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα παλιότερα χρόνια . Ο Αλμωπος από τον οποίο ξεκίνησα την καριέρα μου,θεωρώ πως θα πρέπει αρχικά να βασιστεί περισσότερο στις ακαδημίες του από την στιγμή που έχει έναν άνθρωπο που γνωρίζει από οργάνωση και επαγγελματικό αθλητισμό στο ποδόσφαιρο αλλά και γενικότερα στον αθλητισμό, τον Χρήστο Χατζηγιαννιδη έτσι ώστε σε βάθος χρόνου να χτίστει μια ομάδα με ομοιογένεια και παιδιά που θα είναι χρόνια μαζί .  Αργότερα αν και εφόσον υπάρξουν οι προϋποθέσεις να διεκδικήσει ανόδους σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

Για τον αδερφό του Λάζαρο

ΟΛάζαρος είναι ένας παίκτης με πολύ τεχνικά και ποιοτικά στοιχεία στο παιχνίδι του,αρχοντικός θα έλεγα. Βελτιώνοντας τις οποίες αδυναμίες του πιστεύω πως έχει όλα τα φόντα να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο. Αυτό βέβαια απαιτεί παρά πολύ προσπάθεια όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και ψυχικά. Νομίζω πως έχει και τα δύο,περιμένω να με δικαιώσει !

Για τη νέα του επιχειρηματική δραστηριότητα 

Τις επόμενες ημέρες θα ανοίξουμε με τον αδερφό μου τον Γιώργο και τον θείο μου μια ταβέρνα στο χωρίο (Υδραία), με το όνομα Πτήσεις Γεύσεων. Πέρα από το ποδόσφαιρο θέλω να δραστηριοποιηθώ και στο χώρο της Εστίασης. Πιστεύω ότι θα μπορέσω να τα συνδυάσω. Αγαπώ τον τόπο μου και την Αλμωπία και έτσι θέλησα να κάνω μια επένδυση στο χωριό μου.