Τον Ευρωπαϊκό προσανατολισμό της Έδεσσας έδειξε ο Γιάννου στον Κεφαλογιάννη | PellaNews

Τον Ευρωπαϊκό προσανατολισμό της Έδεσσας έδειξε ο Γιάννου στον Κεφαλογιάννη

Η Έδεσσα έχει εξελιχθεί σε μια πόλη πρότυπο με Ευρωπαϊκό προσανατολισμό και ο Δήμαρχος της με περηφάνια την διαφημίζει σε κάθε επισκέπτη της. Έτσι έπραξε και με τον κ. Κεφαλογιάννη κατά την επίσκεψη του στην πόλη των καταρρακτών. Ο κ. Γιάννου ξενάγησε τον ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας σε γειτονιές και πάρκα δείχνοντας του την πρόοδο που έχει επιτευχθεί και την αξιοποίηση των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων που έχουν αποφέρει στην πόλη βραβεία αλλά κυρίως την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής. Ο κ. Κεφαλλογιάννης έχει άλλωστε βοηθήσει τον Δήμαρχο να βρει τα «μονοπάτια» της Ευρώπης και των Βρυξελλών και η πολύ καλή τους σχέση συνδέεται και από στενή φιλία. 

Νωρίτερα ο κ. Γιάννου υποδέχτηκε τον ευρωβουλευτή και την αντιπροσωπεία του στο γραφείο του, στο Δημαρχείο, δωρίζοντας του ένα βιβλίο σχετικό… με τι άλλο… την Μακεδονία την μοναδική, την Ελληνική.  Άλλωστε η Μακεδονία, η Συμφωνία των Πρεσπών και το έκδηλο άγχος όλων για το τι γίνεται από δω και πέρα και τί ενέργειες θα κάνει η Νέα Δημοκρατία ως αυριανή κυβέρνηση μονοπωλεί όλες τις συζητήσεις.

Ο κ. Κεφαλογιάννης συνόδευε τον κ. Μητσοτάκη κατά την σημερινή του επίσκεψη στην Κοζάνη και βρέθηκε στην Πέλλα καλεσμένος της ΔΗΜ.ΤΟ Έδεσσας.

Στο γραφείο του κ. Γιάννου στο Δημαρχείο
Με τον πρόεδρο της ΔΗΜ.ΤΟ Έδεσσας ο ευρωβουλευτής