Γιαννιτσά: Την νύχτα μέρα έκανε ο ΣΦ ΠΑΟΚ στο κέντρο της πόλης!-Ξεκίνησε το γλέντι για τον τελικό | PellaNews

Γιαννιτσά: Την νύχτα μέρα έκανε ο ΣΦ ΠΑΟΚ στο κέντρο της πόλης!-Ξεκίνησε το γλέντι για τον τελικό

Πανικό και…ομίχλη, με την καλή έννοια βέβαια, και εντυπωσιάζοντας του πάντες, δίνοντας μία μοναδική ζωντάνια στο πέρασμα τους, έκαναν βραδυνή πορεία και κατόπιν γλέντι, που αυτή την ώρα «μεσουρανεί».

Ο λόγος για τα μέλη του ΣΦ ΠΑΟΚ Γιαννιτσών «Πατριαρχείο», που πριν περάσουν μεσάνυχτα διήνυσαν το κέντρο της πόλης, τον Πεζόδρομο, όπου με πυρσούς, συνθήματα και έντονο πάθος για την σημερινή μεγάλη μάχη του Δικεφάλου του Βορρά στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με την ΑΕΚ(ΟΑΚΑ, 8.30), έκαναν τη νύχτα μέρα δίνοντας έντονο τόνο στο ήδη «καυτό» κλίμα που επικρατεί.

Ο αγώνας θα γίνει με την παρουσία μόνο 1000 ατόμων, μετά από απόφαση του Υπουργού Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη, οπότε δεν θα υπάρξουν μαζικές μετακινήσεις από τα Γιαννιτσά, όπως και από κανένα άλλο σημείο της Βόρειας Ελλάδας. Κάτι που σε περίπτωση παιχνιδιού με κόσμο θα δημιουργούσε το ακριβώς αντίθετο κλίμα, δηλαδή αυτό μίας ακόμη εκδρομής στην Αθήνα, απ’ αυτές που ο ΣΦ ΠΑΟΚ Πατριαρχείο έχει κάνει πολλές φορές, επιβεβαιώνοντας το σύνθημα «χιλιόμετρα κάναμε πάλι»…

Το γλέντι και τα χάπενινγ θα συνεχιστούν φυσικά και κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας, έως την ώρα του τελικού!

Παύλος Νεκτάριος Παπαδόπουλος