Δέρας: Εγκαίνια του νέου υπερκαταστήματος παρουσία του σεφ Πάνου Ιωαννίδη! | PellaNews

Δέρας: Εγκαίνια του νέου υπερκαταστήματος παρουσία του σεφ Πάνου Ιωαννίδη!

Μπαίνεις στην νέα επιχείρηση του brand name Κοτόπουλα ΔΕΡΑΣ και αισθάνεσαι ότι εισέβαλες στο…βασίλειο των προϊόντων του κοτόπουλου και φυσικά σε ότι μπορεί να το συνοδέψει! Νιώθεις μια…άπλα ξαφνικά, νιώθεις ότι θέλεις να τα δοκιμάσεις όλα!

Επειδή αυτό δεν γίνεται με…την μία, δεν υπάρχει περίπτωση να μην καθιερώσεις το πέρασμα σου από την πρότυπη, ευρωπαϊκού επιπέδου επιχείρηση της γνωστότατου και με πλούσια ιστορία των κοτόπουλων ΔΕΡΑΣ, η οποία βρίσκεται στο 1ο χιλιόμετρο Γιαννιτσών Θεσσαλονίκης, μία ανάσα δεξιά στον δρόμο της εισόδου-εξόδου των Γιαννιτσών όπου διανύουμε τον Πλατανότοπο.

Οπότε, να μία ακόμη ευκαιρία, μετά την άθληση, θέλεις κάτι υγιεινό που να συνδυάζει και την ποιότητα. Τα εγκαίνια λοιπόν του νέου υπερκαταστήματος έγιναν το Σάββατο 18 Μαΐου το απόγευμα, που σίγουρα το έκαναν ξεχωριστό από τα κοινά Σάββατα μίας εβδομάδας που διανύουμε.

Ο χώρος που κυριαρχούν τα προϊόντα είναι σαφώς ξεχωριστός από τα γραφεία της επιχείρησης, τα οποία επίσης «συνοδεύουν» την αρχική εντυπωσιακή εικόνα. Ο χώρος για τα ψώνια μας έχει τα πάντα όσον αφορά το κοτόπουλο και τα παράγωγα του, όσα μπορεί να το συνοδέψουν, αλλά και μια μοναδική γκάμα από κρασιά!

Αμέσως μετά την τελετή εγκαινίων ο Κυριάκος Δέρας, που συνεχίζει με συνέπεια την μεγάλη ιστορία του εγγυημένου προϊόντος της επιχείρησης και την οποία επέκτεινε με καταστήματα και τώρα με το πρώτυπο ευρωπαϊκών προδιαγραφών νέο κατάστημα, ευχαριστώντας τους παριστάμενους για την τιμή της παρουσίας τους στο εκπληκτικό χάπενινγκ που ετοίμασε μαζί με τη σύζυγο του Κατερίνα, τα παιδιά τους που βρίσκονται στο πλευρό των γονιών και της επιχείρησης αλλά και σύσσωμου του καταρτισμένου και έμπειρου προσωπικού, παρουσίασε τον μοναδικό καλεσμένο, γνωστό σεφ-κριτή της τηλεοπτικής εκπομπής "Μάστερ Σέφ", Πάνο Ιωαννίδη, που μίλησε στον κόσμο.  

Ο ενθουσιασμός μεγάλος απο τον κόσμο με την παρουσία του Πάνου Ιωαννίδη, μιας και έχει κερδίσει τη συμπάθεια του κοινού, με αποτέλεσμα όλοι να θέλουν μία...σέλφι μαζί του!

Την τελετή εγκαινίων και την όλη εκδήλωση τίμησε πολύς κόσμος, αλλά και πολιτικά πρόσωπα κάθε απόχρωσης και...βαθμίδας, καθώς και εκπρόσωποι πολιτιστικών και άλλων φορέων των Γιαννιτσών, αλλά και επιχειρήσεων της πόλης.  

Αφήσαμε τελευταία την εκπληκτική κουζίνα που είχε τα πάντα και η οποία φυσικά τιμήθηκε δεόντως, σκορπώντας γεύσεις κάθε είδους, με κυρίαρχο συστατικό το κοτόπουλο και όχι μόνο, αλλά και γλυκά! Έτσι θα κλείσουμε, για να μείνετε με τις γεύσεις, τις οποίες εάν θέλετε από οπτικές να γίνουν πραγματικές ξέρετε πλέον πως θα το κάνετε!

Να σημειώσουμε κάτι πολύ σημαντικό όσον αφορά τις παρουσίες στην εκδήλωση εγκαινίων. Εκτός από τα πολιτικά πρόσωπα, παρόντες ήταν ο Πρόεδρος Κωνσταντίνος Νιτσιάκος όπως επίσης ο Μάκης Αμβροσιάδης με τον υιό του. Σημαντικές επίσης οι παρουσίες του Διοικητικού Συμβουλίου της "Πίνδου", καθώς και τους Προέδρου και του Διοικητικού Συμβουλίου της "Chicken Καλαϊτζή". Να υπογραμμίσουμε και την βαρύνουσα επίσης παρουσία του Προέδρου της εταιρίας "Sivvas Α.Ε".