Ποιοι δεν ήθελαν την Ιγνατιάδου για αντιπρόσωπο του Δήμου στον ΣΔΙΠΕ; | PellaNews

Ποιοι δεν ήθελαν την Ιγνατιάδου για αντιπρόσωπο του Δήμου στον ΣΔΙΠΕ;

Ο ΣΔΙΠΕ είναι ο Σύνδεσμος Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας με τον Δήμο Σκύδρας να είναι μέλος σε σύνολο 58 Δήμων. 
Ο Σύνδεσμος διοικείται από το διοικητικό συμβούλιο, την εκτελεστική επιτροπή και τον πρόεδρο. Το διοικητικό συμβούλιο απαρτίζεται από αιρετούς αντιπροσώπους του κάθε Δήμου οι οποίοι εκλέγονται από το Δημοτικό τους Συμβούλιο με μυστική ψηφοφορία. 

Την περασμένη τετραετία η Δήμαρχος ήταν αυτή που είχε εκλεγεί με την κα Ιγνατιάδου να είναι και πάλι αυτή που θα αντιπροσωπεύσει τον Δήμο στο νέο διοικητικό συμβούλιο του ΣΔΙΠΕ, μετά την επανεκλογή της την περασμένη Δευτέρα. 
Αν και σε τέτοια θέματα συνήθως υπάρχει ομοφωνία ωστόσο στην ψηφοφορία του Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας τρεις σύμβουλοι δεν έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο της κας Ιγνατιάδου. 

Δείτε παρακάτω την διαδικασία. Για το ποιοι είναι αυτοί που καταψήφισαν, δεν μπορεί να πει κανείς τίποτα σε μια μυστική ψηφοφορία, όμως για ακόμη μια φορά το αποτέλεσμα θέτει ερωτηματικά για το τι είδους συναινετικό κλίμα θα δούμε σ’ αυτό το ΔΣ όταν σε τέτοια θέματα έχουμε… «διαρροές»!  Σε θέματα δηλαδή που δεν «χωρούν» σκοπιμότητες μιας και μιλάμε για τα ιαματικά λουτρά με ότι αυτό σημαίνει για την Σκύδρα. Εκτός κι αν κάποιος θεωρεί ότι η Δήμαρχος δεν έκανε κάτι το ουσιαστικό την περασμένη τετραετία με την παρουσία της στον ΣΔΙΠΕ και δεν την θεωρεί κατάλληλη. Όμως τέτοιες τοποθετήσεις δεν υπήρχαν εκτός από έναν σχολιασμό της Λαϊκής συσπείρωσης περί μη συμμετοχής του Δήμου σε τέτοιου είδους «επιχειρηματικά» σχήματα. Χωρίς αυτό να υπονοεί βεβαίως ότι ο κ. Σουμελίδης είναι ένας εκ των τριών στους είκοσιέξι παρόντες που δεν ψήφισαν την Δήμαρχο.

*Αναλυτικότερο ρεπορτάζ στην έντυπη Πέλλαnews