Το μήνυμα του υπ. δημοτικού συμβούλου, Ιωάννη Θεοδοσίου | PellaNews

Το μήνυμα του υπ. δημοτικού συμβούλου, Ιωάννη Θεοδοσίου

Συνδημότισσες και Συνδημότες,

Σε μια εποχή δύσκολη, που η δυσπιστία κυριαρχεί και η αμφιβολία γεννά δισταγμούς, η συμμετοχή στα δημόσια πράγματα είναι κάτι περισσότερο από υποχρέωση. Είναι καθήκον. Η τοπική αυτοδιοίκηση αποτελεί χώρο προνομιακό για την εκδήλωση της ευαισθησίας και φροντίδας όλων, για τον τόπο στον οποίο κατοικούμε, τον τόπο όπου γεννήθηκαν και μεγαλώνουν τα παιδιά μας, όπου όλοι κινούμαστε και ψυχαγωγούμαστε.

Για το λόγο αυτό ανταποκρίθηκα και πάλι στο κάλεσμα της Κατερίνας Ιγνατιάδου. Πιστεύω στους στόχους που έχει βάλει για ελεύθερη από δεσμεύσεις αυτοδιοίκηση όπου θα διεκδικήσει ακόμα περισσότερα για τους πολίτες. Αγωνίζομαι χωρίς προκαταλήψεις, γεμάτος εμπειρίες, γνώσεις και προπάντων με θέληση για προσφορά.

Συμμετέχω και εγώ στο ψηφοδέλτιο « ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ» ως δημοτικός σύμβουλος θέτοντας στη διάθεση σας τη δοκιμασμένη εμπειρία μου στα κοινά ως Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρόεδρος Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής.

Στη διάρκεια της σταδιοδρομίας μου, είχα την τιμή και την ευκαιρία να γνωρίσω πολλούς και σημαντικούς ανθρώπους. Θεωρώ ότι οι περισσότεροι από αυτούς θα αναγνωρίσουν στο πρόσωπο μου έναν έντιμο, εργατικό, υπομονετικό και δίκαιο άνθρωπο, ικανό να τους εκπροσωπήσει και πάλι στα δημοτικά δρώμενα.Δεν ανήκω στους ανθρώπους που πορεύονται με υποσχέσεις, ανήκω σε αυτούς που διαρκώς μάχονται και προσπαθούν.

Λίγες μέρες έμειναν μέχρι την Κυριακή 26 Μαΐου, ημέρα των δημοτικών εκλογών. Η «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ», ο συνδυασμός της νίκης, ο συνδυασμός που γεννήθηκε πριν 5 χρόνια, είναι έτοιμος να αναλάβει και πάλι τις τύχες του Δήμου μας και για τα επόμενα 4 χρόνια.

Φίλες και Φίλοι, η απόφασή μου να διεκδικήσω και πάλι την ψήφο σας είναι απόφαση ΣΕΒΑΣΜΟΥ, ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ.
Εύχομαι σε όλους τους συνυποψήφιους μου αλλά και τους υποψηφίους των άλλων συνδυασμών να έχουμε μια πολιτισμένη και τίμια προεκλογική αναμέτρηση.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΙΓΝΑΤΙΑΔΟΥ "ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ"