Νέα Πνοή και Κώστας Καρασαρλίδης: «Είμαστε η ήρεμη δύναμη που χρειάζεται ο Δήμος Σκύδρας» | PellaNews

Νέα Πνοή και Κώστας Καρασαρλίδης: «Είμαστε η ήρεμη δύναμη που χρειάζεται ο Δήμος Σκύδρας»

Ο Κωνσταντίνος Καρασαρλίδης πραγματοποίησε, χθες το βράδυ, την κεντρική του ομιλία, μπροστά από το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού και όπως αναμενόταν, σύμφωνα και με την μέχρι τώρα πορεία του στον προεκλογικό αγώνα, κράτησε χαμηλούς τόνους αναφορικά με τους συνυποψήφιους του δημάρχους και επικεντρώθηκε στα δικά του χαρακτηριστικά και σε αυτά της ομάδας του. Μιας ομάδας που για τον Κώστα Καρασαρλίδη είναι αυτή που μπορεί την επομένη των εκλογών να λύσει τα μεγάλα προβλήματα της πόλης και του Δήμου ολόκληρου.

Ο κ. Καρασαρλίδης ποντάρει στον ουσιαστικό λόγο που έχει εκφράσει δημόσια και έχει κερδίσει στην συνείδηση των πολιτών ότι είναι «η ήρεμη δύναμη» που χρειάζεται ο τόπος!

Ο κόσμος που γέμισε την Μ. Αλεξάνδρου μπροστά από το εκλογικό κέντρο της Νέας Πνοής φώναζε συνεχώς «μπράβο Κώστα» επιβραβεύοντας τον κ. Καρασαρλίδη για τον έντιμο λόγο του. Η κεντρική ομιλία έκλεισε με την παρουσίαση των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων οι οποίοι αγκαλιασμένοι πάνω στην εξέδρα έστειλαν το μήνυμα της νίκης!

Η κα Μποζίδου παρουσίασε τον υποψήφιο Δήμαρχο Κώστα Καρασαρλίδη