Ο μαχητής της Νέας Δημοκρατίας με τον Απόστολο Τζιτζικώστα! | PellaNews

Ο μαχητής της Νέας Δημοκρατίας με τον Απόστολο Τζιτζικώστα!

O Δάνης Τζαμτζής μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένας μαχητής της  Νέας Δημοκρατίας. Οι πολυετείς αγώνες με την παραταξή του Εθνάρχη επιβεβαιώνουν αυτόν τον χαρακτηρισμό.

Ο πρώην Δήμαρχος Σκύδρας αλλά και πρώην Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δίνει διαχρονικούς αγώνες κρατόντας πάντα ψηλά τη σημαία της παράταξης στην οποία ανδρώθηκε πολιτικά. Έτσι και στις εκλογές της Κυριακής θα δώσει τη μάχη της Περιφέρειας με τον συνδυασμό του Απόστολου Τζιτζικωστα.

Προερχόμενος από αγροτική οικογένεια και σε εποχές δύσκολες για την Νέα Δημοκρατία ο Δάνης από μικρός πολιτικοποιήθηκε ως μέλος της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ στο Καπδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών,σπουδάζοντας παράλληλα και πολιτικές επιστήμες. Με την ολοκλήρωση των σπουδών του ο Δάνης επέστρεψε στον τόπο καταγωγής του, όπου ασχολήθηκε τόσο με τα κτήματα του όσο και με την πολιτική. Ενδεικτικό πως εκλέχτηκε Δήμαρχος σε ηλικία 28 ετών, ενώ χαρακτηρίστηκε ως αναμορφωτής της Σκύδρας.

Ο ίδιος δεν παύει να ευχαριστεί τον θεό για την έως τώρα πορεία του. Μια πορεία η οποία θα έχει συνέχεια και με την υποψηφιότητα του ως περιφερειακός σύμβουλος, ο Δάνης Τζαμτζής ξεκινάει έναν καινούργιο αγώνα πλάι στον Απόστολο Τζιτζικώστα. Έναν αγώνα για τον τόπο του, έναν αγώνα για την Πέλλα και την Μακεδονία.