Κόντρα Δενδια με Σαμαρά; | PellaNews

Κόντρα Δενδια με Σαμαρά;

Ο Αντώνης Σαμαράς είναι ο πολιτικός που ταυτίστηκε όσο λίγους με το Μακεδονικό και την ονομασία της γειτονικής χώρας. Αντίθετα ο Νίκος Δενδια είναι ο Υπουργός Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας που χαιρέτησε τη γειτονική χώρα με το νέο της όνομα. 

Ο πρώην πρωθυπουργός είναι αυτός που βρέθηκε στην πρώτη γραμμή των συλλαλητήριων κατά την προηγούμενη περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ο πολιτικός που έδωσε δυναμικό παρών και φώναξε πως η Μακεδονία είναι μια και Ελληνική. Για το παρελθόν του πρώην πρωθυπουργού δεν χρειάζεται να κάνουμε ιδιαίτερες αναφορές. Οι αγώνες του για την Μακεδονία είναι γνωστοί! 

Μάλιστα και στο πρόσφατο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας ο Αντώνης Σαμαράς δεν δίστασε να ασκήσει κριτική στην εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης για το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπων ενώ τονίζει πως αυτή η συμφωνία είναι επιζήμια για τα εθνικά μας συμφέροντα. 

Αυτή την πατριωτική στάση του Αντώνη Σαμαρά φαίνεται πως δεν μπορούν να δεχθούν στο Υπουργείο Εξωτερικών. Έτσι ο Νίκος Δενδιας με ανάρτηση του στο Twitter αφήνει αιχμές κατά του πρώην πρωθυπουργού.

Αναφερόμενος στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη κάνει λόγω για κάποιους που δεν άφησαν τον πρώην πρωθυπουργό να ολοκληρώσει το έργο του. 

Βέβαια αυτά τα σχόλια δεν πτοούν τον πρώην πρωθυπουργό που και άποψη έχει και θα συνεχίσει να την διατυπώνει με θάρρος. Η άποψη λοιπόν του πρώην πρωθυπουργού, ο οποίος είχε ως Υπουργό και τον Νίκο Δενδια.

Η άποψη λοιπόν του Αντώνη Σαμαρά είναι πως η Μακεδονία είναι μια και ελληνική.