Νοσοκομεία Πέλλα: Θα πούνε πάλι "έλα μωρέ, η Πέλλα είναι δεν βαριέσαι;" | PellaNews

Νοσοκομεία Πέλλα: Θα πούνε πάλι "έλα μωρέ, η Πέλλα είναι δεν βαριέσαι;"

του Παύλου Νεκτάριου Παπαδόπουλου

“Στην Έδεσσα, θα λειτουργεί Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας” ωστόσο τονίζει ότι “από την πρώτη στιγμή φαίνεται ότι το σύστημα δεν μπορεί να λειτουργήσει” και ότι “εάν κάποιος χειρουργηθεί στο Νοσοκομείο δεν υπάρχει η δυνατότητα παροχής Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, ουσιαστικά δηλαδή ακυρώνεται και η χειρουργική κλινική της Έδεσσας”.

Τα λόγια αυτά του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας δίνουν το στίγμα που αναφέρουν και οι γιατροί της Έδεσσας, όπως και οι γιατροί σε δικά τους τμήματα στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών, όπως και εκατοντάδες υγειονομικοί σε όλη την Πέλλα, αναστελλόμενοι και μη εργασίας. Είδατε που κι αυτό είναι ένα θέμα, αλλά δεν υπήρξε μια κουβέντα να ειπωθεί;

Είναι και το κόμμα βλέπετε. Ότι πει.

Από την άλλη, οι συνεχείς απώλειες από το Νοσοκομείο Γιαννιτσών αυξάνονται και θα πληθύνουν ακόμη περισσότερο. Ναι, η διοίκηση κατάφερε να το κάνει ένα σημείο αναφοράς covid και να είναι σημειωμένο στην «υψηλή λίστα» σε πανελλαδικό επίπεδο της αντιμετώπισης covid, με όλα όσα έγιναν, καθώς και με τις υπερπροσπάθειες της πλειοψηφίας του προσωπικού του, αλλά «πνίγεται» αυτή τη στιγμή καθώς, αφού εξυπηρετεί 4 Νομούς(ναι, ναι, περιοχές από 4 Νομούς τουλάχιστον), έχει φουλάρει σαν ρεσερβουάρ διπλής νταλίκας!

Απαντήσεις ακόμη δεν είδαμε. Κινήσεις για να γίνει κάτι μπροστά…ουδεμία.

Θα δούμε για μία ακόμη φορά «έλα μωρέ, η Πέλλα είναι, δεν βαριέσαι», όπως σε δεκάδες άλλες;