Η αγάπη των πιστων της Θεσσαλονίκης για τον πατέρα Αντώνιο | PellaNews

Η αγάπη των πιστων της Θεσσαλονίκης για τον πατέρα Αντώνιο

Την αγάπη των πιστων γνωρίζει καθημερινά ο πατέρας Αντώνιος Πακαλιδης. Ένας άξιος ιεράρχης που δίνει αλλά και εισπράττει αγάπη και καλοσύνη. 

Ο άξιος Αρχιμανδρίτης - με καταγωγή από την Αλμωπία - πλημμύριζει από την αγάπη των πιστών τόσο δια ζώσης όσο και σε κάθε του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

O πάντα ταπεινός και σεμνός ιεράρχης χαίρει του σεβασμού και της αγάπης τόσο του κληρου όσο και των πιστών αλλά και της πολιτικής ηγεσίας. Μάλιστα στις ευχές που δέχθηκε για τη νέα χρονιά άπαντες οι πιστοί του ευχήθηκαν 'Και Επίσκοπος". Πραγματι ο Αρχιμανδρίτης πατήρ Αντώνιος Πακαλιδης -αν εκλεγεί επίσκοπος--με το έλεος του Θεού θα είναι ένας καταπληκτικός ποιμενάρχης. 

Άλλωστε στην ενορία του Αγίου Σπυρίδωνος Θεσσαλονίκης ο πατέρας Αντώνιος ως προϊστάμενος του Ιερού Ναού έχει να επιδείξει πλούσιο πνευματικό και κοινωνικό έργο. Ως πραγματικός πατέρας δίνει δύναμη και κουράγιο σε όλους τους πιστούς. Ο ίδιος με πατρική αγάπη ανακουφίζει κάθε άνθρωπο που πηγαίνει στην ενορία του αλλά και που επικοινωνεί μαζί του. 

Για το λόγο αυτό και οι πιστοί - όχι μόνο της Θεσσαλονίκης - αλλά ολόκληρης της Μακεδονίας θέλουν να δουν τον πατέρα Αντώνιο Πακαλιδη επίσκοπο σε κάποια Μητρόπολη της Μακεδονίας. Άλλωστε οι Μητροπόλεις της Μακεδονίας χρειάζονται έναν ποιμενάρχη Μακεδονα, που γνωρίζει την περιοχή.