Η μισή αλήθεια στις ειδήσεις της τηλεόρασης | PellaNews

Η μισή αλήθεια στις ειδήσεις της τηλεόρασης

του Χαράλαμπου Παπαδόπουλου

Πρόσφατα άκουσα στις ειδήσεις ενός καναλιού πανελλήνιας εμβέλειας για έναν άνθρωπο γύρω στα 30 που πέθανε από έμφραγμα και αφού του έκαναν τεστ για κορονοϊό βρέθηκε θετικός, και άρα ο κορονοϊός προκάλεσε το έμφραγμα. Επειδή τον άνθρωπο αυτό που ζούσε σε ακριτική πόλη της Ελλάδας έτυχε να τον ξέρω, θα ήθελα να εκφράσω μερικές σκέψεις.

Σωστά, πρέπει να είναι αλήθεια ότι ο κορονοϊός προκάλεσε το έμφραγμα στον άνθρωπο.  Το  κανάλι το μόνο που είπε μετά είναι ότι στην κηδεία του δεν πήγαν ούτε οι γονείς του, γιατί σίγουρα κι αυτοί θα είχαν μολυνθεί, αφού ζούσαν μαζί.

Τι φαντάστηκαν όσοι άκουσαν την είδηση ;  Ότι ένας υγιέστατος 30χρονος, χωρίς να έχει κάποιο πρόβλημα υγείας, ούτε οτιδήποτε άλλο επιβαρυντικό έπαθε έμφραγμα εξ αιτίας του κορονοϊού.  Και άρα και όλοι εμείς που δεν έχουμε κάτι επιβαρυντικό στην υγεία μας κινδυνεύουμε να πεθάνουμε αν μολυνθούμε με κορονοϊό και άρα διασπείρεται ένα κύμα φόβου σε όλους τους Έλληνες.

 Ποια αλήθεια δεν είπε το κανάλι ;  Δεν είπε ότι ο άνθρωπος αυτός δεν ήταν απλώς  υπέρβαρος, αλλά είχε τόσο υπερβολικά κιλά που και να μην υπήρχε ο κορονοϊός κάποια στιγμή σίγουρα  θα αντιμετώπιζε πρόβλημα με την καρδιά του.  Δεν λέω ότι δεν υπάρχει ο κορονοϊός. Φυσικά και υπάρχει. Και μάλλον δεν θα πέθαινε τώρα ο άνθρωπος αν δεν υπήρχε ο κορονοϊός. 

Γιατί όμως δεν λένε όλη την αλήθεια ; Αλλά τι κάθομαι και αναρωτιέμαι. Ακόμα δεν μας είπαν την αλήθεια τι είναι φυσικό και τι τεχνητό στον κορονοϊό. Ακόμα δεν μας είπαν αν και τι RNA έβαλαν στον κορονοϊό και τι έγιναν κάποιοι επιστήμονες στην Γιουχάν της Κίνας, τότε που πρωτοβγήκε ο ιός, που είχαν κάνει αποκαλύψεις.  

Πέστε μας κύριοι των μεγαλοκαναλιών της τηλεόρασης γιατί δεν λέτε όλη την αλήθεια για να ξέρουμε οι Έλληνες τι να φοβόμαστε και από τι να φυλαγόμαστε. Αν λέγατε όλη την αλήθεια στην είδηση αυτή θα έπαιρναν λίγο φόβο οι υπέρβαροι και θα προσπαθούσαν να χάσουν λίγα κιλά. Εκτός κι αν ο σκοπός που υπηρετείτε  είναι να φοβόμαστε όλοι οι Έλληνες, χωρίς να ξέρουμε τι φοβόμαστε. 

Στην τελευταία ομιλία του για την Θεία Κοινωνία στο youtube ο παπάς – γιατρός Ευάγγελος Παπανικολάου λέει ότι έχει ετοιμαστεί πλέον ο κόσμος για να έρθει ο Αντίχριστος. Μου περνάει η σκέψη μήπως γι’ αυτό επιδιώκουν να υπάρχει στους λαούς ένα κλίμα φόβου, το οποίο θα εντείνεται συνεχώς λέει ο π. Ευάγγελος και μετά την περίοδο του κορονοϊού,  για να υποδεχτούν οι άνθρωποι με χαρά τον Αντίχριστο που θα υπόσχεται ειρήνη.  

Μόνο που η ειρήνη του υποκριτικά «γλυκύτατου» Αντίχριστου θα είναι ειρήνη του φόβου και δεν θα έχει καμιά σχέση με την ειρήνη του πραγματικά γλυκύτατου Χριστού.