Η συμφωνία – προδοσία των Πρεσπών πέρασε επειδή οι περισσότεροι Έλληνες δεν δείχνουμε ηρωικό πνεύμα | PellaNews

Η συμφωνία – προδοσία των Πρεσπών πέρασε επειδή οι περισσότεροι Έλληνες δεν δείχνουμε ηρωικό πνεύμα

Του Χαράλαμπου Παπαδόπουλου

Δεν έδειξε ηρωικό πνεύμα ο κ. Παυλόπουλος, γιατί δεν βρήκε την τόλμη να μην υπογράψει την προδοσία της Μακεδονίας (όπως δεν υπέγραψε και ο Πρόεδρος των Σκοπίων).

Δεν έδειξε ηρωικό πνεύμα ο κ. Τσίπρας, γιατί ενώ οι αφόρητες πιέσεις από τα μεγάλα αφεντικά για την προδοσία της Μακεδονίας ασκήθηκαν και στους προκατόχους του, έδειξε δειλία και υποχώρησε. Και να μην κουράζεται άλλο να μας λέει τα «καλά» της συμφωνίας, γιατί και τον Χριστό για πολλούς «καλούς» λόγους τον παρέδωσαν οι άρχοντες των Εβραίων για να σταυρωθεί.

Δεν έδειξαν ηρωικό πνεύμα οι 145 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί για να κάνουν υπακοή στον κ. Τσίπρα και να διατηρήσουν την βουλευτική τους θέση, προτίμησαν να προδώσουν την Μακεδονία. Ώστε ούτε 1 από τους 145 δεν συμφωνεί με το 70 % των Ελλήνων ; Μήπως συμφωνούν με τον κ. Φίλη που είπε μέσα στην Ελληνική Βουλή ότι δεν υπήρχαν Έλληνες στην Μακεδονία πριν το 1922 ; Δηλαδή οι 1300 αγωνιστές που έσφαξε το 1822 κάτω από τον πλάτανο στην πλατεία της Νάουσας ο Λουμπούτ Πασάς, οι Ναουσαίες που έπεσαν το 1822 στην Αραπίτσα, ο Εμμανουήλ Παπάς από τις Σέρρες και τόσοι άλλοι που ξεσηκώθηκαν στην Μακεδονία εναντίον των Τούρκων δεν ήταν Έλληνες ;  

Δεν έδειξε ηρωικό πνεύμα ο κ. Μητσοτάκης, γιατί δεν τόλμησε να πει ότι έκανε λάθος η ΝΔ που στο παρελθόν συμφώνησε να πάρει το κράτος των Σκοπίων μόνο το όνομα Μακεδονία, και τώρα που είναι αυτός αρχηγός δεν παραδίδει το δοξασμένο όνομα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς.

Δεν έδειξε ηρωικό πνεύμα η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, γιατί δήλωσε ψέματα ότι στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα ήταν 50.000 την ώρα που ακόμα και τα σκοπιανά ΜΜΕ μιλούσαν για 150.000. Κύριοι της Ελληνικής Αστυνομίας, 50.000 κόσμο χωράει το Παναθηναϊκό Στάδιο, δηλαδή μας λέτε ότι χωρούσε ο κόσμος που βλέπουμε στα βίντεο του συλλαλητηρίου στο Παναθηναϊκό Στάδιο;  

Δεν έδειξε ηρωικό πνεύμα η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, γιατί υπάκουσε προφανώς σε «άνωθεν» εντολές και δεν συνέλαβε αμέσως, και ήταν πολύ εύκολο να το κάνει, την μια χούφτα κουκουλοφόρους, και μετά, με αφορμή αυτή την χούφτα, έπνιξε στα χημικά εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες, ενώ γνώριζε ότι υπάρχουν και πολλά μικρά παιδιά και γέροντες. Τι ορκίστηκαν, να κάμνουν τα χατίρια της κάθε κυβέρνησης ή να εφαρμόζουν το Σύνταγμα και τους νόμους ;
Δεν έδειξαν ηρωικό πνεύμα οι μεγαλοδημοσιογράφοι αρκετών ΜΜΕ, γιατί δεν έκαναν την δουλειά τους όπως είχαν καθήκον σε ένα τόσο σοβαρό θέμα, αλλά προτίμησαν να παίξουν το παιχνίδι της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Να εξυπηρετούν συμφέροντα είναι η δουλειά τους ή να λένε στον ελληνικό λαό την αλήθεια ;

Τέλος, δεν δείχνουμε ηρωικό πνεύμα οι περισσότεροι Έλληνες γιατί επιλέξαμε να είμαστε μακριά από τον Χριστό κι έτσι χωρίς να το καταλαβαίνουμε διευκολύνουμε τα σχέδια των μεγάλων αφεντικών για την Ελλάδα. Ποια σχέδια; Να είναι η Ελλάδα μόνο η Στερεά Ελλάδα, η Πελοπόννησος και κάποια νησιά (αν αμφιβάλετε ακούστε τι λένε στο διαδίκτυο ο μακαρίτης Καργάκος και άλλοι σπουδαίοι Έλληνες). Ξεκίνησαν με την προδοσία της Μακεδονίας και θα συνεχίσουν.

Πως διευκολύνουμε τα σχέδιά τους ; Με το να είμαστε μακριά από τον Χριστό εμείς και τα παιδιά μας, εδώ και πολλά χρόνια δεν έχουμε το θάρρος να παντρευόμαστε και να κάμνουμε πολλά παιδιά, όπως έκαμναν οι πρόγονοί μας σε καιρούς τουρκοκρατίας και κατοχής, διώξαμε πάνω από 500.000 νέους από την Ελλάδα και συνεχίζουμε να διώχνουμε(ας μας παραμυθιάζει ο κ. Τσίπρας ότι άρχισε η ανάπτυξη), με αποτέλεσμα σε 30 χρόνια οι Έλληνες στην Ελλάδα να είμαστε ελάχιστοι. Και τότε με το δίκιο τους θα μας πουν τα μεγάλα αφεντικά «τόσο λίγοι που είστε, τι την θέλετε τόση Ελλάδα ;» (ξέρετε η Ελλάδα μαζί με την θάλασσα που έχει καταλαμβάνει έκταση όσο η Γαλλία!).  

Πριν λίγες μέρες ήμουν στην κηδεία ενός συνομηλίκου μου, 58 χρονών. Κοιτούσα το φέρετρο μέσα στο λάκκο πριν σκεπαστεί με το χώμα. Ποιος αμφιβάλει ότι σύντομα εκεί θα είναι ο καθένας από μας ; Πέστε μου, που θα είναι τότε όλα αυτά που μας έκαναν και δειλιάσαμε, μεγάλα αφεντικά, εξουσίες, θέσεις, συμφέροντα, δυσκολίες, ταλαιπωρίες ; Το ξέρετε ότι λέει το Ευαγγέλιο, ότι πρώτα απ’ όλους οι δειλοί θα καταδικαστούν ; «τοις δε δειλοίς και απίστοις και εβδελυγμένοις και φονεύσιν και πόρνοις και φαρμακοίς και ειδωλολάτραις και πάσι τοις ψευδέσιν το μέρος αυτών εν τη λίμνη τη καιομένη πυρί και θείω ό έστιν ο θάνατος ο δεύτερος»(Αποκ. 21,8).