Σίριαλ θαυμάτων με θύμα τον ΠΑΟΚ, αλλά στόχος τώρα πρέπει να είναι η επόμενη σεζόν | PellaNews

Σίριαλ θαυμάτων με θύμα τον ΠΑΟΚ, αλλά στόχος τώρα πρέπει να είναι η επόμενη σεζόν

Γίνονται αυτά; Και όμως γίνονται. Ιδιαίτερα όταν πρόκειται το θύμα να είναι ο ΠΑΟΚ. Συνηθισμένα πράγματα...

Το σενάριο στο Περιστέρι ήταν εφιαλτικό. Ηταν ένα σίριαλ θαυμάτων. 0-1 στο πρώτο ημίχρονο αντί για 0-3, 1-2 στο 82', αλλά ένα χαμένο τετ α τετ, μια προσωπική γκάφα, η γκαντεμιά και μια ολιγωρία στην άμυνα συνεργάστηκαν άψογα για να φέρουν μια μεγαλοπρεπή ήττα με 3-2.

Αν μιλάμε για τον τίτλο στον Πρωτάθλημα, “άντε και του χρόνου”. Ρεαλιστικά αυτή είναι η αίσθηση που έχει αυτή τη στιγμή κάθε οπαδός του ΠΑΟΚ. Υπάρχει όμως και το Κύπελλο. Αλλά και κάτι ακόμη πιο σημαντικό. Μια οργανωμένη και μεθοδική προσπάθεια ώστε από τώρα να μονταριστεί η ομάδα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Εκείνη που θα είναι ικανή να διεκδικήσει και πάλι με αξιώσεις το νταμπλ...

Ο ΠΑΟΚ, μολονότι προβλέψιμος στην ανάπτυξή του, με τις πλαγιοκοπήσεις και τις σέντρες, χωρίς καν προσπάθεια να επιτεθεί από τον άξονα κατά μέτωπο, ήταν κυρίαρχος του παιχνιδιού σε όλο το πρώτο ημίχρονο, δημιούργησε καλές ευκαιρίες, έχασε το πέναλτι με τον Τζόλη και σκόραρε με τον Σφιντέρσκι, από την προώθηση και τη σέντρα ακριβείας του Τζόλη. Ετσι οι παίκτες του πήγαν στα αποδυτήρια με αυτό που άξιζαν και δικαιούνταν. Βέβαια, σύμφωνα με την εικόνα του αγώνα και με δεδομένο ότι η δική τους εστία δεν κινδύνευσε ποτέ, θα έπρεπε ήδη να έχουν σιγουρέψει τη νίκη με ένα ακόμη ή και με δύο γκολ, αλλά αυτό είχε ενδιαφέρον να δούμε αν και πώς θα συμβεί στο δεύτερο ημίχρονο.

η συνέχεια του άρθρου του Στέλιου Γρηγοριάδη εδώ: https://www.metrosport.gr/