Το ΠΟΚ στα καλύτερά του | PellaNews

Το ΠΟΚ στα καλύτερά του

Εγώ για να κατανοήσω τι γίνεται, διαβάζω πάντα τον Κώστα Νικολακόπουλο τον οποίο σέβομαι γιατί ότι ήταν είναι. Δεν πάει όπου φυσάει ο άνεμος.

Ο Κώστας με το τελευταίο του μπλογκ και την υπεράσπιση του Αλαφούζου για τα όσα είπε στο δικαστήριο, παράλληλα με την τοποθέτηση του πόσο καλό είναι να τα έχουν καλά Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, μου έδωσε να καταλάβω πως πάνω στη κρίση, το ΠΟΚ πάντα είναι ενωμένο και δυνατό.

Δεν είπε κανένα ψέμα. Αντιθέτως είπε τη μεγάλη αλήθεια. Πως αυτή τη στιγμή υπάρχει ενιαίο μέτωπο, με αρκετή πολιτική υποστήριξη κατά ενός συγκεκριμένου μηχανισμού. Του ΠΑΟΚ.

Η παρωδία της δίκης για τα στημένα, έχει περάσει και δεν έχει ακουμπήσει. Κανένας δεν ασχολείται. Οι κωλοτούμπες δίνουν και παίρνουν, ενώ άπαντες γνωρίζουν τι γινόταν. Αλλά το πρόβλημα είναι άλλο. Δεν ήταν το πέναλτι.

Πόσο σημαντικό είναι το γεγονός πως μία κυβέρνηση έστειλε έναν άνθρωπο στην ΟΥΕΦΑ να λύσει ένα πρόβλημα που δεν υπάρχει μπροστά στο πέναλτι. Ποιον συνάντησε ο Γεραπετρίτης και τι κατάφερε ακριβώς; Ποιο ήταν το ζητούμενο; Γιατί κατηγορείται ακριβώς η ΕΠΟ; Για το ότι ο Ολυμπιακός περνάει κλιμακτήριο;

Κι όμως, ολόκληρη κυβέρνηση έπιασε μία κουβέντα που αγνοεί, πηγαίνοντας να λύσει ένα πρόβλημα που ουσιαστικά δεν υπάρχει. Στην ΟΥΕΦΑ και τη ΦΙΦΑ βέβαια, πρέπει να είσαι ξεκάθαρος. Ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα; Μα φυσικά το πέναλτι.

*η συνέχεια του άρθρου του Σταύρου Κόλκα από το sdna εδώ:https://www.sdna.gr/podosfairo/689417_pok-sta-kalytera-toy