Έρευνα: αυξήθηκαν οι επιδόσεις των Ελλήνων στο σεξ μετά τις εκλογές | PellaNews

Έρευνα: αυξήθηκαν οι επιδόσεις των Ελλήνων στο σεξ μετά τις εκλογές

Άνοδο της ερωτικής διάθεσης και αύξηση των ερωτικών επαφών προκάλεσε η αλλαγή κυβέρνησης, σύμφωνα με νέα έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου με θέμα «Επιστροφή στην κανονικότητα και ερωτική ζωή».

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, στην οποία συμμετείχαν 600 άτομα, το 30% των ερωτηθέντων απάντησαν ότι η έλευση της νέας κυβέρνησης ανέβασε κατά πολύ την λίμπιντο τους!

Το 58%, ήτοι 348 άτομα, για την ώρα δεν παρατήρησε να έχει αλλάξει κάτι. Υπάρχει, πάντως, κι ένα 13%, που είπε ότι η σεξουαλική του ζωή επηρεάστηκε αρνητικά, επισημαίνει ο χειρουργός ουρολόγος – ανδρολόγος Χρήστος Φλιάτουρας.

Όπως σχολιάζει ο πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης: «Μετά τις εκλογές παρατηρήσαμε ότι αυξήθηκαν οι επιδόσεις στο σεξ. Βέβαια οι επτά στους δέκα Έλληνες δεν πιστεύουν ότι γίναμε κανονική χώρα, ούτε και πως η ανάπτυξη πάτησε γκάζι. Παρά ταύτα είδαμε ότι είναι πιο αισιόδοξοι για το μέλλον, αλλά και πιο ερωτικοί».

Στην ερώτηση - κλειδί πόσο συχνά κάνετε σεξ αυτή την περίοδο, οι περισσότεροι (5.33%) κάνουν σεξ συχνότερα από 7 φορές την εβδομάδα, το 11.5% κάνει σεξ 4-6 φορές την εβδομάδα και 2-4 φορές την εβδομάδα κάνει σεξ το 26%. Ερωτικές επαφές έχει 1-2 φορές την εβδομάδα το 22.17% (133 άτομα) και στον αντίποδα το 35% (210 άτομα) έχει επαφή σπανιότερα από μία φορά την εβδομάδα.

Πηγή: alphafreepress.gr