Αυτά τα ζώδια όταν χωρίσουν πάνε αμέσως παρακάτω | PellaNews

Αυτά τα ζώδια όταν χωρίσουν πάνε αμέσως παρακάτω

 Ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε ένα χωρισμό έχει να κάνει και με το ζώδιο μας, σύμφωνα πάντα με την αστρολογία! Κάποια ζώδια μένουν για πολύ κολλημένα στο παρελθόν και δυσκολεύονται να συνεχίσουν και να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους ενώ κάποια άλλα απλώς διαγράφουν ότι έχει συμβεί και βρίσκουν το επόμενο έρωτα έτσι απλά χωρίς πολύ σκέψη και ανάλυση!

 Για την πρώτη περίπτωση έχουμε ήδη μιλήσει, με τον Καρκίνο, τον Ιχθύ  και τον Σκορπιό να έχουν μια πολύ στενή σχέση με το παρελθόν! Τί γίνεται όμως με τα ζώδια που χωρίζουν και βγαίνουν γρήγορα να αναζητήσουν τον επόμενο σύντροφο; Διάβασε παρακάτω ποια είναι και αν έχεις χωρίσει πρόσφατα μαζί τους, δυστυχώς τα νέα δεν είναι καλά, προχώρα παρακάτω γιατί αυτά ίσως το έχουν κάνει ήδη!

ΚΡΙΟΣ

Ο φλογερός Κριός όταν χωρίσει δεν θα το πάρει και πολύ βαριά! Για να φτάσει σε αυτό το σημείο μάλλον το αντικείμενο του πόθου του δεν τον ενδιαφέρει πιά και αυτό τον ξενερώνει απίστευτα! Θα φύγει εύκολα από μια σχέση που το ερωτικό ενδιαφέρον και το πάθος έχει χαθεί και φυσικά δεν θα χάσει και πολύ τον καιρό του. Γρήγορα θα βγει έξω και θα αναζητήσει το νέο ή τη νέα του σύντροφο του που θα τον εξιτάρει και θα του ανάψει νέα φλόγα για να ζήσει νέες ερωτικές περιπέτειες που τόσο αγαπά! Όλο αυτό σημαίνει ζωή για τον Κριό, ο οποίος δύσκολα θα συμβιβάζεται και μένει σε μια σχέση που έχει γίνει απλά ρουτίνα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Δίδυμος δεν είναι από τα ζώδια που ερωτεύεται εύκολα! Του αρέσει πολύ το παιχνίδι και το φλερτ αλλά δύσκολα μπαίνει σε μια σχέση και αφοσιώνεται! Αυτό θα συμβεί μόνο αν νιώσει τρελό έρωτα. Όσο δύσκολα όμως μπαίνει σε μια σχέση τόσο εύκολα μπορεί να βγει και να φύγει αν δεν υπάρχει ενδιαφέρον, πάθος και κάτι ξεχωριστό που να τον κρατάει! Θα τελειώσει λοιπόν μια σχέση και δεν θα κάτσει και πολύ να αναπολεί το παρελθόν. Αντίθετα, γρήγορα θα το ρίξει στο κυνήγι ξανά και όχι για να ξεπεράσει το χωρισμό αλλά επειδή είναι ασυγκράτητος και θέλει ξανά να βρει τον έρωτα και τον ενθουσιασμό!

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός που μονίμως ψάχνει στη ζωή του ισορροπία και θέλει όλα γύρω του να είναι αρμονικά και ήρεμα, όταν θα τελειώσει μια σχέση δεν θα χρειαστεί να περιμένει πότε θα βρει την επόμενη γιατί είναι πολύ πιθανό να υπάρχει ήδη! Ο Ζυγός για να αισθάνεται ολοκληρωμένος και ευτυχισμένος πρέπει οπωσδήποτε να είναι ζευγαρωμένος. Έτσι αν νιώσει ότι η σχέση του δεν πάει όπως θα ήθελε και δει ότι τα πράγματα δεν μπορούν να βελτιωθούν θα αρχίσει να ψάχνεται… και η αλήθεια είναι ότι όποιος ψάχνει, βρίσκει! Και έτσι θα περάσει στην επόμενη σχέση του και θα διαγράψει το παρελθόν του αμέσως σαν να μην υπήρχε ποτέ!