Δήμητρα Κατσαφάδου για τον λόγο που την αποκλήρωσε η οικογένειά της: «Μου είπαν ότι για εκείνους έχω αυτοκτονήσει» | PellaNews

Δήμητρα Κατσαφάδου για τον λόγο που την αποκλήρωσε η οικογένειά της: «Μου είπαν ότι για εκείνους έχω αυτοκτονήσει»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» παραχώρησε η  Δήμητρα Κατσαφάδου, η οποία αναφέρθηκε στον λόγο που την αποκλήρωσε η οικογένειά της, ενώ αποκάλυψε  ότι πρόκειται να υιοθετήσει ένα κοριτσάκι.

«Δούλευα σε μια φαρμακευτική. Όταν έφυγα από εκεί έπαιρνα πάρα πολύ καλά λεφτά και η οικογένειά μου με αποκλήρωσε. Μου είπαν ότι για εκείνους έχω αυτοκτονήσει, δεν υπάρχω. Δεν πήγαινα στο σπίτι μου κλπ. Η γιαγιά μιας φίλης μου, που δεν με ήξερε καν, με φιλοξένησε. Έμενα στο Μενίδι, οι γονείς μου δεν ήθελαν παρτίδες μαζί μου. Μάλλον ήθελαν να με τιμωρήσουν που έφυγα από τη δουλειά. Εκεί είχε μια ταβέρνα ένας φίλος, μου έφερνε φαγητό. Ήμουν ολομόναχη», δήλωσε αρχικά η Δήμητρα Κατσαφάδου.

Παράλληλα η Δήμητρα Κατσαφάδου μίλησε και για τη δύσκολη περίοδο της ζωής της που πάλευε με την κατάθλιψη.

«Έπασχα από αγχώδη καταθλιπτική διαταραχή. Με βοήθησε η φαρμακευτική αγωγή. Είχα παχύνει πολύ, τα έκοψα σιγά σιγά. Δεν μπορούσα να πηγαίνω πουθενά. Με βοήθησε πολύ ο αδελφός μου, που έπασχε κι εκείνος από καταθλιπτική διαταραχή. Οι αποστάσεις μου φαινόντουσαν βουνό. Πήγαινα μόνο μαγαζί και μετά σπίτι. Πάτησα πάνω τον δαίμονα της κατάθλιψης και έτσι το ξεπέρασα», είπε χαρακτηριστικά η Δήμητρα Κατσαφάδου.

Τέλος η Δήμητρα Κατσαφάδου αποκάλυψε  ότι πρόκειται να υιοθετήσει ένα κοριτσάκι.

govastileto.gr