Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης | PellaNews

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης

ΚΡΙΟΣ: Η μέρα θα έχει κάτι μαγικό και θα σας δείξει με ποιους τρόπους μπορείτε να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας. Θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες, γι' αυτό φροντίστε να μην τις χάσετε. Μην περιμένετε από κάποια άτομα να σας δώσουν αυτά που εσείς αποζητάτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Ολα τα βιώματα που θα ζήσετε θα ενεργοποιήσουν έντονα τον ψυχισμό σας και τα γεγονότα θα σας κάνουν να αξιολογήσετε καλύτερα όσα επιθυμείτε κι όσα αποστρέφεστε. Ασχοληθείτε με δημιουργικές δραστηριότητες και μη μένετε κολλημένοι στα ίδια και τα ίδια.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι αντιλήψεις σας θα αρχίσουν να διαφοροποιούνται κι έτσι θα μάθετε να ξεχωρίζετε καλύτερα το υγιές από το μη υγιές, φέρνοντας σταδιακά την αρμονία και την ευτυχία στη ζωή σας. Μην είστε επιθετικοί με τους άλλους και μην τους βάζετε περιορισμούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είστε άνθρωποι που εκτιμάτε πολύ την ανεξαρτησία σας και δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις θα έχετε κάποιες πολύ ευχάριστες διασυνδέσεις. Εάν φροντίσετε να είναι άμεμπτη η συμπεριφορά σας, θα ξεπεράσετε τις δυσκολίες της ημέρας.

ΛΕΩΝ: Μια έκτακτη υποχρέωση στον επαγγελματικό τομέα σας και ένας έρωτας που θα σας συγκλονίσει θα πρέπει να συνδυαστούν προσεκτικά και έξυπνα, και όχι με βιαστικές κινήσεις και αποφάσεις. Ασχοληθείτε με χαλαρές δραστηριότητες και κάντε δουλειές ρουτίνας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ανήκετε στους τυχερούς, γιατί μπορείτε να έχετε αυτό που θέλετε, να πάτε όπου σας αρέσει, ακόμα και να ερωτευτείτε, οπότε σταματήστε να γκρινιάζετε και απολαύστε τη ζωή σας. Διακριθείτε στον εργασιακό χώρο σας με σίγουρες και ουσιαστικές κινήσεις.

ΖΥΓΟΣ: Προσπαθήστε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και μη γίνεστε υπερβολικοί στις απαιτήσεις σας, ειδικά όταν βρίσκεστε με φιλικά πρόσωπα και διασκεδάζετε. Αν δεχτείτε πιέσεις στον χώρο της εργασίας σα, είναι προτιμότερο να τις αντιμετωπίστε τις με στωικότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κινηθείτε με διπλωματία, προσέχοντας να μη χάσετε τον έλεγχο σε τυχόν δυσκολίες. Προσπαθήστε να δείτε θετικά όσα έρχονται ξαφνικά και αλλάζουν το πρόγραμμα που έχετε βάλει. Η καλή συμπεριφορά σας θα εκτιμηθεί από τους στενούς συνεργάτες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Διαφυλάξτε τα μυστικά σας από άτομα που δεν γνωρίζετε καλά, αποφύγετε να εκτεθείτε σε κινδύνους και μην ανακοινώσετε τα σχέδιά σας, αν δεν είστε σίγουροι γι' αυτά. Βρείτε χρόνο για να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε, ώστε να μειώσετε το άγχος σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε να θίξετε τα κακώς κείμενα μιας σχέσης που δεν έχει ελπίδες να βελτιωθεί, αλλά δείτε πιο έξυπνα κάποιες καταστάσεις που σχετίζονται με τα οικονομικά σας. Αναλάβετε πρωτοβουλίες και διευθετήστε καταστάσεις που σας έχουν κουράσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα σας γίνουν πολλές προτάσεις για ενδιαφέρουσες εξόδους. Ομως, όπου κι αν αποφασίσετε να πάτε, κάτι θα γίνει και θα ξεχαστείτε, γι' αυτό προσπαθήστε να ανεφοδιάζεστε συναισθηματικά κάθε φορά που προκύπτουν αντίστοιχες ευκαιρίες.

ΙΧΘΥΕΣ: Φροντίστε με μεγαλύτερη προσοχή τα ερωτικά σας ζητήματα και μην αφήνετε τίποτα στην τύχη. Αν ο σύντροφός σας έχει κάποια παράπονα από εσάς, προσπαθήστε να τα διορθώσετε τη συμπεριφορά σας απέναντί του, τώρα που θα έχετε την ευκαιρία.

 

 

πηγή:espressonews.gr