Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης | PellaNews

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης

ΚΡΙΟΣ: Ζητήστε από τους συνεργάτες σας να δείξουν υπευθυνότητα και φροντίστε να πηγαίνετε με τη ροή των γεγονότων. Διεκδικήστε περισσότερα χωρίς να βάζετε συναισθηματικά όρια, γιατί θα γίνετε υποχείρια των άλλων.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι αποφάσεις σας θα έχουν πιο ευέλικτη προσέγγιση μέσα από μια καινούργια εμπειρία. Η αισιοδοξία σας θα κινείται σε τόσο υψηλά επίπεδα, που δύσκολα θα χάσει την έντασή της. Κάντε αυτό που νιώθετε, ακόμα και αν έχετε διαφορετικό προσανατολισμό.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θέλοντας να είστε αυτεξούσιοι, στρέφετε περισσότερη δύναμη μέσα σας παρά προς τα έξω. Εάν δεν σας σταματά τίποτα και έχετε αποφασίσει να πείτε αυτά που θέλετε, τουλάχιστον κάντε το με μέτρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας εξακολουθούν να περιέχουν ανταγωνισμούς και εντάσεις. Φροντίστε να είστε γρήγοροι και αποτελεσματικοί, εξετάζοντας αυτά που μπορείτε να καλλιεργήσετε και αυτά που παρουσιάζουν ανυπέρβλητα προβλήματα.

ΛΕΩΝ: Οι προοπτικές για κάτι νέο και αποδοτικό είναι πολύ μεγάλες, γι' αυτό ενεργήστε κατάλληλα. Προγραμματίστε τις οικονομικές εκκρεμότητές σας, χωρίς να επαφίεστε στην καλή διάθεση των συνεργατών σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επανεξετάστε τη στάση σας απέναντι στους άλλους και μην αφήνετε τίποτα να βαλτώνει. Προωθήστε οποιαδήποτε ιδέα θα μπορούσε να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής σας.

ΖΥΓΟΣ: Είστε έτοιμοι να κάνετε το πρώτο βήμα, αυτό που δεν τολμούσατε για να αποκτήσετε τον σύντροφο της καρδιάς σας. Δυνατοί και αποφασισμένοι πια, θα τολμήσετε να πείτε αυτά που κρύβατε και αυτά που νιώθατε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι συνθήκες που επικρατούσαν στη ζωή σας και διάφοροι εξωτερικοί παράγοντες παράγοντες δεν επέτρεπαν τη βελτίωση των αισθηματικών σας, αλλά σας αξίζει να νιώσετε ευτυχισμένοι και απελευθερωμένοι από προκαταλήψεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ερωτική ζωή σας προχωρεί όλο και προς το καλύτερο και οι προοπτικές μιας καλύτερης εξέλιξης θα συμβάλουν να έχετε το θάρρος να δώσετε κάποιες δύσκολες υποσχέσεις, ιδιαίτερα προς τον εαυτό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ευνοούνται τα μικρά και σταθερά, ενώ στις δύσκολες και σοβαρές περιπτώσεις που ίσως αντιμετωπίσετε, θυμηθείτε ότι το χιούμορ κάνει θαύματα και η γενναιοδωρία σας ανοίγει νέους δρόμους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσπαθήστε να κάνετε κινήσεις που ξέρετε ότι θα σας βλάψουν λιγότερο μακροπρόθεσμα. Υπάρχει ο κίνδυνος να προκληθούν παρεξηγήσεις που θα σας φρενάρουν και για τις οποίες δεν θα φταίει κανείς άλλος παρά η φλυαρία σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Να θυμάστε ότι οι εσωτερικές συγκρούσεις θα βγουν στην επιφάνεια, εξαιτίας γεγονότων που δεν επιτρέπουν αναβλητικότητα. Μην αφήσετε τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες, εφόσον ξέρετε καλά ότι οι ελιγμοί σας είναι συνήθως δύσκολοι.

 

 

 

πηγή:espressonews.gr