Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης | PellaNews

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης

ΚΡΙΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό θα είναι εξαιρετικό για τους περισσότερους από εσάς, αρκεί να ενεργήσετε αποφασιστικά, ώστε να συμβεί πραγματικά καλό, που θα το έχετε επιδιώξει με όλες τις δυνάμεις σας. Ασχοληθείτε με κάτι διαφορετικό, πριν αρχίσετε να νιώθετε πλήξη.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσπαθήστε να περάσετε στους άλλους με τρόπο τις επιθυμίες σας, μετριάζοντας την κτητική σας διάθεση και προσέχοντας τις τις αντιδράσεις σας. Μην επενδύσετε συναισθηματικά σε ανθρώπους που δεν σας έχουν αποδείξει την αγάπη τους με πράξεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αν διαχωρίσετε τα σημαντικά από τα ασήμαντα και προχωρήσετε στην ουσία των πραγμάτων, να είστε σίγουροι ότι και θα αντλήσετε περισσότερα και θα επιτύχετε τα καλύτερα. Μη μείνετε μόνο στην αισθητική πλευρά των ατόμων και των πραγμάτων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με μικρές υποχωρήσεις θα επιτύχετε μεγαλύτερες ικανοποιήσεις στο απώτερο μέλλον. Οσο ανικανοποίητοι κι αν είστε, θα υπάρχει το δέλεαρ για να σας προσελκύσει. Μια ερωτική ιστορία που θα αναπτυχθεί θα σας εκπλήξει με την έκβαση που θα έχει.

ΛΕΩΝ: Ανήκετε στους μη παραπονεμένους και μπορείτε να επωφεληθείτε περισσότερο στη ζωή σας από τους άλλους, γι' αυτό πλησιάστε τα πρόσωπα γύρω σας με καλύτερες προθέσεις. Οι αναμνήσεις από το παρελθόν θα έρθουν σήμερα και θα σας κατακλύσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επιστρατεύστε προσοχή, κατανόηση και διαλλακτικότητα, καθώς οι εντάσεις στον επαγγελματικό χώρο θα είναι διάχυτες και δεν γίνεται να αντέξουν όλοι τις ιδιορρυθμίες σας. Ενας περίπατος, που θα σας αποσπάσει από τα καθημερινά, θα σας αναζωογονήσει.

ΖΥΓΟΣ: Το τελευταίο διάστημα σας χαρακτηρίζει ο σκεπτικισμός, αλλά μπορείτε πλέον να δείτε αυτά που σας απασχολούν και στις σωστές διαστάσεις τους, οπότε ανοίξτε διάλογο. Κάποια κοινωνική εκδήλωση θα σας κάνει να προβληθείτε και να υπερισχύσετε έναντι άλλων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αξιοποιήστε τη σημερινή μέρα για να κλείσετε εκκρεμότητες και υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει, ώστε να καταφέρετε στη συνέχεια με άνεση να επιδιώξετε αυτά που σας ευχαριστούν. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και παρασύρετε και τον σύντροφό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η όποια μορφή πίεσης που μπορεί να δεχτείτε δεν απαγορεύει και την επιτυχία. Προσπαθήστε να γίνετε πιο εύκαμπτοι στις ιδέες σας και προσαρμοστικοί στις καταστάσεις. Οι πράξεις σας θα λένε πολύ περισσότερα από τις θεωρίες που κατά καιρούς αναπτύσσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μια καλύτερη περίοδος αρχίζει στη ζωή σας, γι' αυτό απαιτείται να βάλετε και λίγο χιούμορ, που θα βοηθήσει να ξεπεράσετε ευκολότερα κάποια εμπόδια που φαίνονται βουνό. Θα έχετε τη διάθεση να ανοίξετε καινούργιες προοπτικές σε κάποιους τομείς της ζωής σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πρέπει οπωσδήποτε να είστε διαλλακτικοί και να ενισχύσετε την κατανόησή σας με τα οικογενειακά σας πρόσωπα. Φροντίστε να αξιοποιήσετε άμεσα τα περιουσιακά σας στοιχεία. Χρησιμοποιήστε παλιές και νέες γνωριμίες για να προωθήσετε τις φιλοδοξίες σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Αρκετές φορές νιώθετε εγκλωβισμένοι στον συναισθηματικό σας κόσμο και πνίγεστε, όμως πολύ σύντομα θα υπάρξουν οι δυνατότητες να εισπράξετε περισσότερη ικανοποίηση. Εχετε πολλά στο κεφάλι σας, αλλά να είστε σίγουροι πως ξέρετε πολύ καλά πού βαδίζετε.

 

 

πηγή:espressonews.gr