Ποια μέτρα ασφαλείας είναι πιο σημαντικά για τους ταξιδιώτες, στη διάρκεια της πανδημίας | PellaNews

Ποια μέτρα ασφαλείας είναι πιο σημαντικά για τους ταξιδιώτες, στη διάρκεια της πανδημίας

Η εμπιστοσύνη είναι το πιο δυνατό κίνητρο που μπορεί να επηρεάσει τους ταξιδιώτες να κάνουν κράτηση. Αυτό αποκαλύπτει έρευνα της Travelport.

Οι σημαντικοί παράγοντες για κρατήσεις

Το 71% δήλωσε ότι ένα βελτιωμένο πρόγραμμα καθαρισμού κατά τη διάρκεια και μεταξύ των πτήσεων είναι ένας «πολύ σημαντικός» παράγοντας που θα τους επηρέαζε να κάνουν κράτηση πτήσης.
Το 69% των ταξιδιωτών δήλωσαν ότι η απολύμανση των χεριών στα σημεία αποσκευών είναι «πολύ σημαντική».
Το 68% θεώρησε ότι η κοινωνική απόσταση αποτελεί βασικό μέτρο για να εφαρμοστεί στο αεροδρόμιο.
Το 66% είπε επίσης ότι η κοινωνική απόσταση είναι «πολύ σημαντική» στο αεροπλάνο.
Το 66% των ταξιδιωτών δήλωσαν ότι οι έλεγχοι θερμοκρασίας είναι «πολύ σημαντικοί», τόσο στην είσοδο του αεροδρομίου όσο και πριν από την επιβίβαση.
Το 64% είπε ότι τα πλήρως ευέλικτα / επιστρεπτέα εισιτήρια είναι μια «πολύ σημαντική» εκτίμηση.
Συνολικά, οι ταξιδιώτες θέλουν όσο το δυνατόν περισσότερα μέτρα ασφαλείας, με τα περισσότερα από τα προτεινόμενα μέτρα καθαρισμού και υγιεινής να θεωρούνται σημαντικοί παράγοντες για την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης.

Αποκατάσταση της εμπιστοσύνης των ταξιδιωτών

Οι αεροπορικές εταιρείες έχουν ενεργήσει γρήγορα. Πήραν νέα μέτρα ασφαλείας και να έκαναν αλλαγές στις πολιτικές τους για να αποκαταστήσουν την εμπιστοσύνη των ταξιδιωτών και να ξεκινήσουν την ανάκαμψη.

Κατά την έρευνα, οι συνεργάτες των αεροπορικών εταιρειών σημείωσαν ότι για τη συντριπτική πλειοψηφία, οι πελάτες φαίνονται ευχαριστημένοι να ακολουθήσουν αυτά τα μέτρα και αισθάνονται καθησυχασμένοι από αυτούς.

Συνολικά, περισσότεροι από τους μισούς ταξιδιώτες δήλωσαν ότι θα εξετάσουν το ενδεχόμενο κράτησης πτήσης εάν γνωρίζουν εκ των προτέρων ότι έχουν εφαρμοστεί αυστηρά μέτρα ασφαλείας από την αεροπορική εταιρεία και το αεροδρόμιο.

Τα αεροδρόμια πρέπει να εγγυώνται ότι οι κοινόχρηστοι χώροι θα είναι άνετοι και επιτρέπουν κοινωνικές αποστάσεις.

Διαφορετικά, οι άνθρωποι δεν θα ταξιδεύουν ακόμη και αν ο ίδιος ο μεταφορέας είναι ασφαλής.

Αυτό σημαίνει συχνή απολύμανση επιφανειών αφής, εγκατάσταση πλεξιγκλάς σε μετρητές, υποχρεωτικές μάσκες για υπαλλήλους και επιβάτες.