Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή | PellaNews

Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ;

Από την Αστρολόγο Μάρι Γιόβα και το marigiova.gr

Κριός  

Οικονομική και οικογενειακή ασφάλεια είναι προτεραιότητά σας.

Μια επαγγελματική συνεργασία σας κινδυνεύει λόγω οικονομικής ασυμφωνίας. Κάποιος αντιδρά στα σχέδιά σας. Θα βρείτε έστω και αργά λύση και θα νιώσετε ασφάλεια.

Ταύρος  

 Προσέξτε την εργασία και φροντίστε την ψυχολογία σας.

Ο μόνος τρόπος να αποφύγετε τα προβλήματα είναι να επικοινωνήσετε με έναν ειδικό. Σε μια διαμάχη προσεγγίστε την άλλη πλευρά!

Δίδυμοι 

Ξαναβρίσκετε την δύναμή σας.

Ακολουθήστε την διαίσθησή σας και θα πετύχετε επαγγελματικά και κοινωνικά. Ένας φόβος σας οικονομικός ή προσωπικός μπορεί να πληγώσει τη σχέση με αγαπημένα σας πρόσωπα.

Καρκίνος   

Λειτουργήστε ομαδικά, για να πετύχετε.

Ένας στόχος  μπορεί να σας γεμίσει ικανοποίηση, αν λειτουργήσετε μαζί με άλλους. Μην μπερδέψετε τα επαγγελματικά σας με αγαπημένα πρόσωπα θα προκληθεί ένταση.

Λέων 

Συγκεντρώνετε το ενδιαφέρον στον κύκλο σας. 

Ένας γείτονας ή μια νομική διαμάχη σας προκαλούν  ένταση. Προσέξτε μηχανήματα και το αυτοκίνητό σας. Στα επαγγελματικά λειτουργήστε με διαίσθηση και σταθερότητα, για να πετύχετε στόχους και να λύσετε προβλήματα.

Παρθένος  

Μια συζήτηση βοηθάει και σταθεροποιεί τα σχέδια σας.

Κοινά  οικονομικά προκαλούν διαμάχες και πληγώνουν. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες πρέπει να τακτοποιήσετε οικονομικές υποχρεώσεις σε εφορία ή τράπεζα.

Ζυγός  

Η ασφάλεια είναι μέσα σας.

Οικονομικά και επαγγελματικά κερδίζετε την αναγνώριση!

Βαθιά κρυμμένα συναισθήματα ξυπνάνε και σας δίνουν δύναμη. Οικογενειακές ή συντροφικές  σχέσεις δοκιμάζονται. 

Σκορπιός  

Σχέσεις και συμμαχίες δυναμώνουν!

Το παρασκήνιο ή ένα μυστικό που διαισθάνεστε σας θυμώνει και σας πληγώνει. Αποφύγετε την σύγκρουση και την ταχύτητα. Φροντίστε την υγεία σας και την ψυχολογία σας.

Τοξότης   

Υπερβάλετε και χάνετε το μέτρο.

Ακολουθήστε την διαίσθησή σας στις εργασιακές σχέσεις και φροντίστε θέματα της οικογένειας ή εκκρεμότητες με το δημόσιο. Πετυχαίνετε μια συμφέρουσα οικονομική λύση αλλά αποφύγετε την ένταση με αγαπημένα πρόσωπα.

Αιγόκερως     

Μια συζήτηση ή ένα μήνυμα σας δίνει χαρά.

Επαγγελματικά αποφύγετε την σύγκρουση πάση θυσία. Έμπνευση και δημιουργικότητα σας φέρνουν πιο κοντά στους στόχους σας. Η διασκέδαση και το φλερτ σας ανανεώνουν.

Υδροχόος  

Αναζητάτε την ασφάλεια στην αγκαλιά δικών σας ανθρώπων.

Ανταγωνιστές στην δουλειά μπορούν να σας προκαλέσουν προβλήματα χρησιμοποιώντας ύπουλα μέσα. Συμπεριφερθείτε με σύνεση στις επικοινωνίες και την οδήγηση. 

Ιχθύες  

Εκφράστε τα συναισθήματά σας.

Οικονομικά και ψυχολογικά είστε φορτισμένοι. Ακούστε την διαίσθηση σας και επικοινωνήστε, συναντήστε ανθρώπους που αγαπάτε. Θα κερδίσετε την υποστήριξή τους.