Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή | PellaNews

Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ;

Από την Αστρολόγο Μάρι Γιόβα και το marigiova.gr 

 

Κριός

Αντιμετωπίστε θετικά μια ανατροπή σχεδίων.

Από το μεσημέρι στις 14:14 αρχίζετε να νιώθετε καλύτερα. Παρ’ όλα αυτά, προσέξτε κάποια απρόβλεπτα έξοδα για μια αγαπημένη σας ασχολία, τα παιδιά ή το σύντροφό σας.

Ταύρος

Βρείτε την ισορροπία μεταξύ οικογένειας και καριέρας.

Αλλαγές και προσωπικές σας ανασφάλειες στον επαγγελματικό χώρο και στα οικονομικά μπορούν να πληγώσουν ένα πρόσωπο της οικογένειάς σας.

Δίδυμοι

Αποφύγετε σημαντικές συμφωνίες και συζητήσεις.

Συζητήσεις ακόμα και υπογραφή μιας συμφωνίας για συνεργασία δεν ευνοούνται σήμερα, προτιμήστε μια καλύτερη μέρα. Μην έρθετε σε αντιπαράθεση με έναν σημαντικό άνθρωπο της ζωής σας.

Καρκίνος

Οικονομικά και συλλογική δουλειά δεν ευνοούνται.

Η εργασιακή καθημερινότητα, η σχέση σας στη δουλειά και οικονομικές δοσοληψίες κινδυνεύουν να ανατραπούν και να πυροδοτήσουν ένταση. Κρατήστε τις ισορροπίες.

Λέων

Ενας συνεργάτης σας κάνει επίδειξη ισχύος.

Στα επαγγελματικά σας δέχεστε προκλήσεις από έναν σημαντικό συνεργάτη σας και είστε έτοιμοι να σπάσετε τα δεσμά. Υπομονή και με το σύντροφό σας.

Παρθένος

Η καθημερινότητά σας ανατρέπεται από ένα οικογενειακό θέμα.

Σας απασχολούν θέματα στην εργασία αλλά και ένα πρόβλημα με ένα σημαντικό πρόσωπο της οικογένειάς σας.

Ζυγός

Μεταμορφώστε τις ανασφάλειες σε δύναμη εξωστρέφειας.

Χρειάζεστε να νιώσετε ασφάλεια, οικονομική και συναισθηματική. Ξεχάστε για λίγο το άγχος και συζητήστε, βγείτε βόλτα, επικοινωνήστε.

Σκορπιός

Μια συνεργασία σάς προκαλεί ανασφάλεια.

Εξοδα αλλά και ανασφάλειες από τους συνεργάτες ακόμα και την οικογένειά σας πυροδοτούν τους φόβους σας και δεν σας αφήνουν να απολαύσετε τις σχέσεις σας.

Τοξότης

Μαγνητίζετε την προσοχή των γύρω σας.

Από τις 14:14 αφήνετε την εσωστρέφεια και προβάλλετε την προσωπικότητα και τις ικανότητές σας. Προσέξτε επαγγελματικές συμφωνίες και φανείτε συνεπείς στην τήρηση των κανονισμών.

Αιγόκερως

Προφυλάξτε τα μυστικά σας.

Κρύβετε μέσα σας έντονα συναισθήματα επιβαρύνοντας την ψυχολογία σας με φόβους και ανασφάλειες. Δημιουργήστε και αγαπήστε με τον δικό σας ξεχωριστό τρόπο.

Υδροχόος

Είστε έτοιμοι να προκαλέσετε ρήξη σε σημαντικές σχέσεις. Καλύτερα αποφύγετε να πληγώσετε σημαντικούς συνεργάτες και φίλους. Αλλάξτε αυτά που σας ενοχλούν χωρίς να τραυματίσετε σχέσεις.

Ιχθύες

Φροντίστε μηχανήματα και εργαλεία επικοινωνίας.

Προφυλάξτε εργασιακές σχέσεις κανονισμούς στο εργασιακό σας περιβάλλον, αλλά και στις διαδρομές σας. Κρατήστε μια πρωτότυπη ιδέα σας για αργότερα.

 

eleftherostypos.gr