Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη | PellaNews

Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ;

Από την Αστρολόγο Μάρι Γιόβα και το marigiova.gr 

 

 

Κριός 

Προσέξτε νομικές και οικονομικές συμφωνίες.

Στην αρχή της μέρας το ενδιαφέρον σας εστιάζεται σε επαγγελματικές συνεργασίες και φιλικές σχέσεις. Σας απασχολούν τα οικονομικά σας, η τακτοποίηση κληρονομικών υποθέσεων και ακινήτων και η οικογένειά σας.

Ταύρος  

Εκτακτα έξοδα και ανασφάλειες.

Ενας συνεργάτης ή ανταγωνιστής μπορεί σήμερα να βάλει τρικλοποδιά σε μια οικονομική σας συμφωνία. Προσέξτε νομικά θέματα και αντιδικίες, αλλά και τις συζητήσεις σας.

Δίδυμοι 

Αφήστε τις σημαντικές υποθέσεις για μια καλύτερη μέρα.

Προτιμήστε το πρωί για να δημιουργήσετε και να περάσετε όμορφα. Προσέξτε, όμως, το κλίμα στην εργασία και την καθημερινότητά σας και φροντίστε θέματα υγείας.

Καρκίνος  

Αντιμετωπίζετε δυσκολίες σε μια σημαντική σχέση.

Η καθημερινότητά σας εμποδίζεται. Και καλείστε να αντιμετωπίσετε προβλήματα στον εργασιακό χώρο με τους συνεργάτες σας. Θέματα υγείας ή δημόσιες υπηρεσίες πιθανόν να σας ταλαιπωρήσουν.

Λέων  

Η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη!

Τις σημαντικές υποθέσεις αφήστε τις καλύτερα μετά τις 3 Δεκεμβρίου. Με το σύντροφό σας αντιμετωπίζετε προβλήματα και καλύτερα σήμερα να μη συζητήσετε για σοβαρά θέματα. Προσέξτε και τις οικογενειακές σχέσεις.

Παρθένος 

Προσέξτε την επικοινωνία.

Ενας αγαπημένος άνθρωπος σας προβληματίζει και η διάθεσή σας αλλάζει. Φροντίστε θέματα στο χώρο σας, την επαγγελματική στέγη ή το σπίτι. Μη δίνετε αφορμή για ένταση.

Ζυγός  

Αφήστε για λίγο συζητήσεις και έξοδα.

Θέματα οικονομικών σάς απασχολούν και τορπιλίζουν το κλίμα στην οικογένεια. Προσέξτε την επικοινωνία και τις μετακινήσεις σας.

Σκορπιός    

Εχετε πάρει θέση μάχης.

Είστε έτοιμοι να τα πείτε έξω από τα δόντια. Προσέξτε τις φιλίες και τις γνωριμίες σας και αποφύγετε να συγκρουστείτε. Οικονομικές υποθέσεις χρειάζονται προσοχή.

Τοξότης  

Αφήστε τις ανασφάλειες και χαμογελάστε.

Το παρασκήνιο μπλοκάρει μια συνεργασία, ακόμα και τη σχέση με το σύντροφό σας. Προσέξτε να μην κάνετε περιττά έξοδα και μη δώσετε σημασία σε φήμες που δεν ισχύουν.

Αιγόκερως Φροντίστε την ψυχολογία και την υγεία σας.

Κάποιος από τον κύκλο σας μπλοκάρει τις εργασιακές σχέσεις και τους στόχους σας.

Υδροχόος 

Προσοχή σε επαγγελματικά θέματα.

Θα χρειαστεί να κρατήσετε λεπτές ισορροπίες ανάμεσα στους επαγγελματικούς σας στόχους και τους φίλους.

Ιχθύες 

Καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα.

Δώστε προσοχή στον κύκλο των γνωστών και φίλων γιατί είναι πιθανό να εμποδίσουν την εξέλιξή σας στην εργασία, αλλά και τη φήμη σας.

 

 

eleftherostypos.gr