Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη | PellaNews

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Υπάρχει ήδη μέσα στο μυαλό σας, ένα πολύ συγκεκριμένο πλάνο για τα πως θα κινηθείτε από εδώ και μετά, σε υποθέσεις δουλειάς αλλά και προσωπικής ζωής.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Είστε από τα πιο τυχερά ζώδια του νέου μήνα, όπου θα καταφέρετε να κάνετε ριζικές αλλαγές σε καταστάσεις που μέχρι τώρα τις είχατε αφήσει στην τύχη τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Είστε γεννημένοι για να μπερδεύετε καρδιές και μυαλά. Με τον ανάδρομό σας κυβερνήτη να σας βάζει μέσα σε υποθέσεις του παρελθόντος και του παρόντος, εσείς θα λύσετε προβλήματα που είχαν χρονίσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Δεν είστε και τόσο βέβαιοι μέσα σας ότι θέλετε άμεσα να δώσετε μια ακόμη ευκαιρία σε κάποιον που είναι ερωτευμένος μαζί σας, αλλά μέχρι στιγμής μόνο σας έχει απογοητεύσει.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Από τις πρώτες ημέρες του Νοεμβρίου θα μπορέσετε να λήξετε πολλά από τα θέματα που σας έχουν ενοχλήσει την τσέπη σας. Οι προσεχείς σας ενέργειες θα σας φέρουν πιο κοντά στα πλάνα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Οι έρωτες και τα μεγάλα πάθη πια σας έχουν κουράσει, και το μόνο που σας χρειάζεται είναι μια παύση από όλα αυτά! Προσεχώς θα χρειαστεί να κάνετε και ένα σύντομο ταξίδι.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Η διάθεσή σας είναι, πλέον, σαν το ασανσέρ. Αυτό έχει απόλυτα να κάνει με την ερωτική σας ζωή, η οποία δεν έχει την πορεία που επιθυμείτε. Είναι όμως στο χέρι σας να φέρετε καταλυτικές αλλαγές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Το μυαλό σας είναι μόνιμα εστιασμένο σε εργασία και οικογένεια. Αλλωστε είναι ο μήνας σας που θα σας δώσει χρήμα και στους ελεύθερους μια νέα ιστορία αγάπης. Κρατήστε με όλους τις ισορροπίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Γλυκά τα λόγια που σας έρχονται από κάποιον γνώριμό σας, και που σίγουρα σας έχουν γοητεύσει. Οι μέρες θα δώσουν πιο στενές επικοινωνίες και συναντήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Με τον λάθος του τρόπο, το συντροφικό σας έτερο όλο και πιο πολύ σας απομακρύνει. Τώρα χρειάζεται από τη δική σας μεριά να βάλετε τα όριά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Οι δεσμεύσεις και οι απαιτήσεις της εργασίας σας σας έχουν κουράσει πολύ! Σίγουρα έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για να ξεκαθαρίσετε προθέσεις. Μην κάθεστε άλλο με τα χέρια σταυρωμένα.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Με τον Ποσειδώνα να σας στρώνει τα κόκκινα χαλιά, εσείς θα έχετε μεγάλες επιτυχίες στον ερωτικό τομέα. Ακόμη και τα απόμακρα – τσακωμένα ζευγάρια θα έρθουν πιο κοντά!