Αξιωματική αντιπολίτευση: «Ο Ερντογάν τύπωσε 56δις. Λίρες» | PellaNews

Αξιωματική αντιπολίτευση: «Ο Ερντογάν τύπωσε 56δις. Λίρες»

Απίστευτες βόμβες με άρωμα… ΔΝΤ εξαπέλυσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, σε συνέντευξη του στο Karar TV.

Συγκεκριμένα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε «Είμαστε μάρτυρες μιας μεγάλης υποτίμησης (της τουρκικής λίρας). Ποιος είναι υπεύθυνος γι’ αυτό; Αυτό θα δούμε. Τώρα εγώ θα θεωρήσω υπεύθυνους μια χούφτα τοκογλύφων στο Λονδίνο ή  τους διοικούντες μας που μας καταδίκασαν στους τοκογλύφους;».

Μάλιστα ο ίδιος εξέφρασε και την πεποίθηση του ότι η Τουρκία θα πρέπει να δανειστεί από κάποιον Διεθνή οργανισμό «Απαιτείται μία διεθνής πηγή χρηματοδότησης για να αντιμετωπιστεί η σημερινή κατάσταση. Θα ήταν επωφελές για την Τουρκία αν μπορούσε να εξασφαλίσει το χαμηλότερο επιτόκιο από κάπου».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης προέβη σε μια πολύ σημαντική αποκάλυψε καθώς ανέφερε ότι ο Έρντογαν τύπωσε 56 δις Τούρκικες Λίρες, με τα χρήματα να πηγαίνουν στο… δολάριο και όχι στον φτωχό λαό.

«Τυπώθηκαν 56 δις. λίρες. Πού πήγαν αυτά τα 56 δις. λίρες; Δεν πήγαν στους φτωχούς, αλλά στο δολάριο. Η οικονομία είναι εκτός ελέγχου» κατήγγειλε ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.

politik.gr