Καταζητούμενος συνελήφθη επειδή η αστυνομία τον άκουσε που αερίστηκε | PellaNews

Καταζητούμενος συνελήφθη επειδή η αστυνομία τον άκουσε που αερίστηκε

Ένας καταζητούμενος άντρας προσπάθησε να δραπετεύσει από την αστυνομία, στο Ντόνκαστερ της Αγγλίας, ο ίδιος όμως δεν είχε την τύχη με το μέρος του.

Ο εν λόγω τύπος στην προσπάθεια του να δραπετεύσει κρύφτηκε μέσα σε κάτι θάμνους. Για κακή του τύχη αντιμετώπιζε στομαχικές διαταραχές, κάτι που είχε σαν συνέπεια να αεριστεί κατά λάθος.

Οι αστυνομικοί από το άκουσμα του θορύβου οδηγήθηκαν στον εντοπισμό του, στο σημείο το οποίο και φαίνεται στην φωτογραφία που ακολουθεί.Tόσο ο 35χρονος, όσο και ο 30χρονος συνεργός του ο οποίος είχε κρυφτεί πίσω από ένα τζάκι συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς, που δεν πίστευαν στην τύχη τους.

«Είχαμε χάσει τις ελπίδες μας ότι θα τους βρούμε, όταν ακούσαμε αυτόν τον θόρυβο πίσω από κάτι θάμνους» ανέφερε χαρακτηριστικά ένας αστυνομικός.

Tο τοπικό τμήμα ανέβασε το συγκεκριμένο σκηνικό στο Twitter, όπως ακριβώς συνέβη, με συνέπεια από κάτω να ακολουθήσει τρελό «γλέντι».

«Τον άκουσαν ή τον μύρισαν;» αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά κάποιος, ενώ ένας άλλος έγραψε από κάτω ότι «Τα κατάφερε αυτός που τη μύρισε;».

πηγή sdna/newsroom