Παζλ, 8 μέτρων, με 51.300 κομμάτια, που απεικονίζει 27 «θαύματα» από όλο τον κόσμο, περιλαμβάνει αυτή τη φωτό από Ελλάδα | PellaNews

Παζλ, 8 μέτρων, με 51.300 κομμάτια, που απεικονίζει 27 «θαύματα» από όλο τον κόσμο, περιλαμβάνει αυτή τη φωτό από Ελλάδα

Εάν έχετε περάσει ατελείωτες ώρες μπροστά στην τηλεόραση και έχετε δει όσες ταινίες δεν είχατε παρακολουθήσει τα τελευταία δέκα χρόνια όσο βρίσκεστε σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού, ίσως και να βαρεθήκατε. Η Kodak όμως έχει μια λύση με τη μορφή του «μεγαλύτερου παζλ στον κόσμο».

Το εν λόγω παζλ, το οποίο, όταν ολοκληρωθεί δείχνει 27 «θαύματα από όλο τον κόσμο», αποτελείται από 51.300 κομμάτια και περιέχει εικόνες που τραβήχτηκαν από επαγγελματίες φωτογράφους. «Γιορτάζοντας την κληρονομιά της Kodak και την όμορφη φωτογραφία» αναφέρει η περιγραφή του γιγαντιαίου παζλ στην ιστοσελίδα της εταιρείας φωτογραφικών μηχανών. «Κάθε φωτογραφία τραβήχτηκε αρχικά από έναν επαγγελματία φωτογράφο, στην συνέχεια βελτιώθηκε ψηφιακά και εκτυπώθηκε σε υψηλή ποιότητα. Θα δείτε την ποιότητα σε κάθε κομμάτι».

Σύμφωνα με την περιγραφεί, το παζλ περιλαμβάνει θαύματα όπως το Σινικό Τείχος της Κίνας, το Κολοσσαίο, την Σαντορίνη, το άγαλμα της Ελευθερίας με τον ορίζοντα της Νέας Υόρκης και το Ταζ Μαχάλ. Προκειμένου να ολοκληρωθεί πιο εύκολα και να γίνει η διαδικασία λιγότερο τρομακτική, το παζλ χωρίζεται σε 27 ξεχωριστά συσκευασμένα τμήματα, τα οποία στην συνέχεια αλληλοσυνδέονται για να γίνουν «ένα τεράστιο παζλ».

«Πόσο περήφανοι θα νιώσετε γνωρίζοντας ότι έχετε ολοκληρώσει ένα από τα μεγαλύτερα παζλ στον κόσμο προς πώληση» αναφέρει η εταιρεία. Ωστόσο, όσοι αποφασίσουν να πάρουν μέρος στην πρόκληση , καλό είναι να γνωρίζουν ότι θα χρειαστούν έναν ιδιαίτερα μεγάλο χώρο, καθώς το παζλ είναι διαστάσεων 8,7 μέτρα επί 1,90, μόλις ολοκληρωθεί.

Η τιμή είναι επίσης, ένας άλλος παράγοντας που πρέπει να ληφθεί υπόψη, καθώς το παζλ κοστίζει 409,99 δολάρια στο Amazon ενώ στην ιστοσελίδα της Kodak προτείνεται λιανική τιμή στα 599,99 δολάρια. Κι όμως, παρά το υψηλό κόστος, φαίνεται πως το παζλ έχει μεγάλη ζήτηση, καθώς, επί του παρόντος, απομένουν μόνο 16 αποθέματα στο Amazon. «Αυτό με κρατά απασχολημένο» γράφει κάποιος στις κριτικές.

Την ίδια ώρα, το μεγαλύτερο παζλ του κόσμου φαίνεται πως έχει ενθουσιάσει και τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, με ορισμένους να εκφράζουν την αποφασιστικότητά τους να δοκιμάσουν να το φτιάξουν. «Σημειώστε τα λόγια μου. Αν καταφέρω να πείσω την γυναίκα μου πως το μεγαλύτερο παζλ στον κόσμο από την Kodak είναι ιδανικό για τον μακρύ διάδρομό μας, τ αγοράζω» έγραψε κάποιος.

 

 

Πηγή: iefimerida.gr 

Μεταξύ των 27 θαυμάτων από όλο τον κόσμο περιλαμβάνεται και η εν λόγω φωτογραφία από την Σαντορίνη
Έτσι δείχνει το παζλ όταν έχει σχεδόν ολοκληρωθεί