Τρίχρονο κοριτσάκι πέθανε από την πείνα! (video) | PellaNews

Τρίχρονο κοριτσάκι πέθανε από την πείνα! (video)

Η 24χρονη Σάκι Κακεχάσι από το Τόκιο της Ιαπωνίας δήλωσε στην αστυνομία πως δεν περίμενε ότι η κόρη της Νόα θα πέθαινε από σοβαρή αφυδάτωση και πείνα.

Έτσι, επισκέφτηκε τον φίλο της στο νομό Καγκοσίμα στο νησί Κιουσού στο πιο νότιο άκρο της χώρας, 900 χιλιόμετρα μακριά από το Τόκιο. 

Η διαζευγμένη μητέρα συνελήφθη την Τρίτη, σχεδόν έναν μήνα αφότου επέστρεψε στο σπίτι της και βρήκε την κόρη της αναίσθητη στο διαμέρισμα. Κάλεσε τότε τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και τους είπε ότι η κόρη της δεν ανέπνεε.Το κοριτσάκι βρέθηκε να φοράει πάνα που δεν είχε αλλαχτεί για μέρες και είχε εξανθήματα, ενώ το διαμέρισμα ήταν γεμάτο σκουπίδια. Η αυτοψία έδειξε ότι είχε θυμική ατροφία, ένα τυπικό σύμπτωμα των κακοποιημένων παιδιών και το στομάχι της ήταν άδειο, ανέφερε μία πηγή στους Times.

Η μητέρα της ισχυρίστηκε αρχικά πως η Νόα ήταν άρρωστη για αρκετές ημέρες, αλλά δεν είχε τα χρήματα για να την μεταφέρει στο νοσοκομείο. Ωστόσο, αργότερα παραδέχθηκε τις κατηγορίες εναντίον της. Σύμφωνα με το νηπιαγωγείο όπου φοιτούσε το μικρό παιδί, η 3χρονη δεν είχε πάει περισσότερο από έναν χρόνο.

πηγή: sdna.gr/newsroom