Έκρυβαν σε υπόγειο διαμέρισμα περισσότερα από 1.500 πακέτα λαθραία τσιγάρα | PellaNews

Έκρυβαν σε υπόγειο διαμέρισμα περισσότερα από 1.500 πακέτα λαθραία τσιγάρα

Χειροπέδες σε τρεις αλλοδαπούς ηλικίας 23, 19 και 25 ετών πέρασαν χθες το μεσημέρι στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών, με τη συνδρομή στελεχών του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση “κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και διακριτικής επιτήρησης, εντοπίστηκε ο 23χρονος έξω από την οικία του στη Θεσσαλονίκη να έχει στην κατοχή του και να μεταφέρει εντός σακούλας 200 πακέτα τσιγάρων, διαφόρων επωνυμιών, τα οποία δεν έφεραν την ένσημη ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης, ενώ παράλληλα, στον ακάλυπτο χώρο της εν λόγω οικίας, εντοπίστηκαν ο 19χρονος και ο 25χρονος κατά την προσπάθειά τους να διαφύγουν και ακινητοποιήθηκαν”.

“Στη συνέχεια, διενεργήθηκε νομότυπη κατ’ οίκον έρευνα σε παρακείμενο υπόγειο διαμέρισμα, όπου εντοπίστηκαν 1.637 πακέτα τσιγάρων διαφόρων επωνυμιών και 6 συσκευασίες καπνού, των 50γρ. έκαστη, το σύνολο των οποίων δεν έφερε την ένσημη ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω καπνικά προϊόντα, καθώς και τρία κινητά τηλέφωνα”, καταλήγει η ανακοίνωση.

thesstoday.gr