Βρέθηκε θετικός μετά από τέσσερα τεστ o «ασθενής 0» στην Ελλάδα | PellaNews

Βρέθηκε θετικός μετά από τέσσερα τεστ o «ασθενής 0» στην Ελλάδα

Ο 40χρονος Έλληνας, μόνιμος κάτοικος του Γιοχάνεσμπουργκ ήρθε αεροπορικώς στη χώρα στις 26 Νοεμβρίου - Είναι ασυμπτωματικός και βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του στα Χανιά

Tα Χανιά είναι πρώτη περιοχή της χώρας που εντοπίστηκε το πρώτο κρούσμα της μετάλλαξης Όμικρον στη χώρα μας.

Πρόκειται για έναν 40χρονο Έλληνα, μόνιμο κάτοικο του Γιοχάνεσμπουργκ, επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στη Νότια Αφρική. Ταξίδεψε αεροπορικώς στη χώρα μας στις 2 6Νοεμβρίου προτού εμφανιστούν τα μέτρα για τους ταξιδιώτες από την Αφρική προκειμένου να δει τους γονείς του, όπως κάνει κάθε χρόνο και να δει από κοντά τον πατέρα του που έχει υποβληθεί σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς.

Σύμφωνα με άτομο από το φιλικό περιβάλλον του 40χρονου, ο οποίος μιλάει στο protothema.gr , ο 40 χρονος άντρας εντοπίστηκε ότι είναι θετικός μετά από τέσσερα τεστ που χρειάστηκε να κάνει μέχρι να φτάσει στην Ελλάδα παρόλο που έχει κάνει όλα τα εμβόλια, όπως λέει στο protothema.gr φίλος του 40χρονου. Είναι ασυμπτωματικός, είναι σε καραντίνα και ευελπιστεί να τελειώσει η περιπέτεια με την υγεία του για να επιστρέψει και πάλι στο Γιοχάνεσμπουργκ.

Ο άντρας βρίσκεται σε καραντίνα στο Κολιμπάρι Χανίων και γίνεται ιχνηλάτηση τόσο στους συγγενείς του όσο και στους υπόλοιπους ταξιδιώτες που ταξίδεψαν μαζί του μέσα στο αεροπλάνο.Μέχρι στιγμής κανείς από τους συγγενείς του δεν είναι θετικός ενώ όλοι βρίσκονται σε κατοίκον περιορισμό.

protothema.gr